2777
2789

تاپیک قبلم هست بخاطر قضیه دزدی به شوهرم و دوستش اتهام زدن از شنبه آگاهی بودن الان از دیروز فرستادنشون بازداشت من از دیروز بچه هامو ول کردم اومدم یه شهر دیگه دنبال شوهرم امروز میخام برم اگه بزارن قاضی رو ببینم براشون قرار وثیقه ۱۴میلیاردی صادر کرده چکار کنم چی بگم کمش کنن

دلگرمی زندگیم وجود گل پسرامه  

شوهرم آدم درستیه اصلآ اهل دزدی و این داستان‌ها نیس ازش مطمئنم خیلی داره بهش سخت میگذره ب من سخت تر میگذره واقعآ داغونم اوضاع زندگیم بهم ریخته تورو اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ازم دریغ نکنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
یا خدا چهارده میلیاردعزیزم فکه کنم‌باید یه تایمی بگذره که بتونن حکم رو بشکنن

میدونم میگم من اگه برم پیش قاضی پرونده باهاش صحبت کنم تاثیری داری

قاضی با صحبت و شهادت شما کاری نمیکنه

تا جرم ثابت بشه اگر میخای اون تو نمونه باید سند جور کنی

وگرنه میفرستن زندان

فقط باید دزد اصلی پیدا بشه یا.  میتونید با شاکی صحبت کنید به کس دیگه مشکوکه یا نه

چطور به همسر شما مشکوک شدن؟ 

قاضی با صحبت و شهادت شما کاری نمیکنهتا جرم ثابت بشه اگر میخای اون تو نمونه باید سند جور کنیوگرنه میف ...

شوهرم طلافروشه ۲ماشین بودن رفتن تهران برای خرید طلا تو برگشت طلای رفیقاشون دزد زده از اینا شکایت کردن

قاضی با صحبت و شهادت شما کاری نمیکنهتا جرم ثابت بشه اگر میخای اون تو نمونه باید سند جور کنیوگرنه میف ...

جالب اینجاش شاکی میگه من میدونم کار شوهرت نیس بیشتر ب دوستش شک دارن

2809