جنگجوی،اندوهگین مدیر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 2001 عنوان رفتار این پسره جوریه که اعتماد بنفسمو گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 16 پست سه سال پیش مادرش منو بهش معرفی کرد تو این سه سال هر جا منو میبینه خیلیییییییییی نگام میکنه ولی خواستگاری نمیاد همکارمم هست حس میکنم زشتم که انقد نگام میکنه و بررسی میکنه به قفل بیهوده خشم میورزی در های همهی زندان ها از درون باز می شود....🌈 1403/08/16 | 06:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 5696 ربط نگاه کردن و زشت بودن چیه ؟؟؟ هیچی آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟
روژان،امیرعلی عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 496 اره شوهرم دوسم داره منم به شدت دوسش دارم بدونش میمیرم .. اما اون با همه فرق داشت حسش .. اون عشق بود ... به خدا عشق واقعیت شوهرته، یه روز بحرفم میرسی'گذشته باعث میشه، اونجور که باید وشاید زندگی نکنی،شوهرتم میفهمه دلت پیش کسی گیره اما چون مردآ مغرورن حرفی نمیزنن... بببین شوهرت با دل و جون واسه تو و زندگیتون تلاش میکنه،،این یعنی عشق