دوستان سلام. پسر من ۱۵ ماهشه. خودمو میکشم حرف بزنه. یک کلمه هم نمیگه چیکار کنم ؟ دیر شده با وقت داره هنوز؟ کسی بوده بچش مثل من بوده باشه ولی بعدا به حرف اومده باشه و مشکل خاصی هم نداشته بوده ؟؟؟؟ تو رو خدا بیاید کمک 😫😫😫😫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درکش چجوریه؟ یعنی بهش بگی بای بای انجام میده ؟بگیی دس بزن . دست میزنه؟از نطر شنیدن امتحان کردی ؟ به ...
قبلا دست دسی و بای بای بلد بود. الانم انجام نمیده انگار لج کرده یا یادش رفته نمیدونم. ولی آره به اسم خودش واکنش میده. اسامی اشیا یچیزایی هم بلده که چین. مثلا بگی برو بالش بیار میاره برو توپ بیار میاره
علائم رفتاری دیگه ای نداره؟استپ کرده یا پیشرفت نداره؟یعنی دایره لغاتش رو بیشتر نکرده؟کلماتی بوده بلد ...
نه کلا تا حالا هیچ کلمه ای رو نگفته. مثلا میدونه توپ چیه بگی میره میاره یا بالش آب . بابا مامان. زرافه . گان گان. اینارو میشناسه بگی میاره برات . ولی خودش نمیتونه بگه. هییچچیییو