2777
2789
نمیدونم چرا دلم لرزید واقعا اونم خیلییی زیاااااد... غصته کنکورو بخورم یا نهایا ک باید همرو امتحان ب ...

خودتو نباز 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو فرهنگیان قبول شو کلی راه هست برای قبول شدن مصاحبه 😂خواهر من از الان داره یه کارایی می‌کنه ...

خوب کلا خیلی سخته کنکورو بدیم نهایا رو باز مجددا پاس کنیم مصاحبه🙊😫...  چ راه حلی داد!!! 

نمیدونم چرا دلم لرزید واقعا اونم خیلییی زیاااااد... غصته کنکورو بخورم یا نهایا ک باید همرو امتحان ب ...

همه وضعشون همینه، نترس تو بخون، به قول اون آهنگه: شد شد نشد نشد ولش کن😅😂

Am my demon.. حسبـی الله، آره
راه حلشو بگو خواهشاًاا

برو از الان یه پیج بزن 

مذهبی باشه کلی پاچه خواری کن از الان برو بسیج 😂از هر ارگانی که میری یه برگه بگیر کلی آدم اینجوری قبول شدن سوالاتش هم بزن همین نی نی سایت مصاحبه فرهنگیان که چیا میپرسن تمرین کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
از نهایا ترسیدم حقیقتا ک همرو بخام امتخان بدم خیلی سخته یعنی قطیه این قضیه!

آره به خواهرمم گفتن تو گروه مدرسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه وضعشون همینه، نترس تو بخون، به قول اون آهنگه: شد شد نشد نشد ولش کن😅😂

واقعا حالا من یکی واقهانی خودم دوسدارم اینو چیزیو از دست نمیدم چون نه کسی میدونه ن تعهد فشارم یا چیزی..  ولی درکل زورم میاد تلاشم بی فایده باشه🥺

واقعا حالا من یکی واقهانی خودم دوسدارم اینو چیزیو از دست نمیدم چون نه کسی میدونه ن تعهد فشارم یا چیز ...

حالا فرهنگیان هم آنچنان اش دهن سوزی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو از الان یه پیج بزن مذهبی باشه کلی پاچه خواری کن از الان برو بسیج 😂از هر ارگانی که میری یه برگه ...

بسیج نمیتونم برم، حوصله ندارم ناموسا😂 اهل پیج زدن و اینا هم نیستم، هعیی

Am my demon.. حسبـی الله، آره
بسیج نمیتونم برم، حوصله ندارم ناموسا😂 اهل پیج زدن و اینا هم نیستم، هعیی

حیف وگرنه کلی آدم اینجوری قبول شدن 

ولی خب با چادر برو مصاحبه خواهر من عوق میزنه بعد می‌ره 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا فرهنگیان هم آنچنان اش دهن سوزی نیست

اینکه صدرصد ولی برا شرایط من و زندگیم و نمیدونم از همه نظر عالیه مخوصا ک متاهلم و عاشق مستقل شدنم این خیلی خوبه اکر بشه واقعنی نمیدونم گرخیدم فعلا

2810