2777
2789

از وقتی طلاق گرفتم خودمو با درس خوندن مشغول کردم تا غصه نخورم.. خیلی عاشق شوهرم بودم ولی از بس تو زندگی مشترک اذیت شدم مجبور شدم همه چیو ببخشم و طلاق بگیرم.. بعده طلاق درس خوندم و درس خوندم و درس خوندم.. یادش بخیر تازه که جدا شده بودم شبا از غصه می‌پریدم و واسه این که غصه نخورم یهویی می‌دیدی ۲ شب از خواب می‌پریدم سریع میرفتم‌ کتاب درسی رو باز میکردم میخوندم..انقد میخوندم تا خسته میشدم خوابم میبرد💔

الان پس فردا صبح آزمون دارم..

از دیروز ۶ صبح که بیدار شدم تا الان که 3 شب هست از استرس آزمون پس فردا خوابم نگرفته...

میدونین آخه تنها امیدم برای زندگی همین درسمه

دعام‌کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

توکل بخدا ...واسه قضیه طلاق هم نگران نباش اصلا بهش فکرم نکن بابا آره درسته قبول دارم خیلی بد ولی میگذره بابا الان کی به کیه اینقدر مشغله ها تو خانواده ها زیاد همه در گیرن تو فقط درس بخون خیلی کوچولویی...خیییییلی راه مونده ....موفق هم میشی می‌دونم ... آفرین به تو اراده محکمت...فقط بدون که خودت باید مواظب خودت باشی اینو یادت نره

آفرین عزیزم. باعث افتخاری، مطمئن باش قبول میشی. امیدت بخدا❤

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
2809