2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودتون تشنج میکردید؟

پنیک بود

کم کم شد تشنج . تقریبا هر روز

اول مدت زمانش کم بود و بعدها بیشتر شد .حتی بیهوش میشدم و ...

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
2804

تاپیک قلبتو خوندم بچه منم نوزاد بود میلرزید نوار مغز تشنجای خفیف نشون داد شما احتمالا پیش دکتر خوب نبردید بچتونا...بچه من یکسال دارو مصرف کرد هر سه ماهم نوار مغز گرفتن و الحمدالله داروشا سه ساله قطع کردن

پنیک بودکم کم شد تشنج . تقریبا هر روزاول مدت زمانش کم بود و بعدها بیشتر شد .حتی بیهوش میشدم و ...

پنیک یعنی چی از سالگی؟؟؟  الان کلا حالت خوبه ببخشید سالمی؟ 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
پنیک یعنی چی از سالگی؟؟؟ الان کلا حالت خوبه ببخشید سالمی؟

پنیک مشابه تشنج هست ولی علائمش فرق داره

۳ سال پنیک و تشنج داشتم و با دارو خیلی خیلی بهترم

تقریبا ۵ ماهی میشه دیگه تشنج نداشتم و داروهام کم شده. در حد دوتا قرص مصرف میکنم

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
تاپیک قلبتو خوندم بچه منم نوزاد بود میلرزید نوار مغز تشنجای خفیف نشون داد شما احتمالا پیش دکتر خوب ن ...

کلا شهر من دوتا متخصص مغز و اعصاب خوب داره پیش یکیش بردم دوماه پیش نوار مغز گرفتم هم اون دید هم پیش اون یکی بردم پیش یه متخصص معروف بزرگسالم بردم بچه من میلرزید یه ثانیه حالتش هم طبیعی بود تا الان نوار مغزشم سالم بود هرسه متخصص گفتن بعصی بچها انگار اب یخ ریخته باشی روش اینطور میشن ک بعد از بین میره واقعا بعد چند وقت از بین رفت دوباره این لرزشه اومده دیروز فقط لرزش بود امشب انگار چشمش یجوری شد بعدش حالت خواب گرف نیمه باز بود پلک زد بعدش حالش طبیعی شد تکاملش طبیعیه هردو دکتر معاینه کردن ب اندازه همسن هاش رفتار میکنه حتی همین امشبم اینطوری کرد هوشیار بود

پنیک مشابه تشنج هست ولی علائمش فرق داره۳ سال پنیک و تشنج داشتم و با دارو خیلی خیلی بهترمتقریبا ۵ ماه ...

خداروشکر الهی تنتون سالم باشا

بله بچه منم کاملا هوشیار بود و تو خواب میلرزید بردم بهترین متخصص ایران دکتر غشاوی تو اصفهان...خیلی هم راجبش تحقیق کردم مصرف دارو باعث میشه اگه تشنجه بهشون اسیب وارد نشه ولی دکتر خشاوی گفت بعضی بچه ها تشنج پنهان دارن که تو نوار مغز نشون نمیده و اونا بدتره چون قابل شناسایی نیست و بچه اسیب به مغزش وارد میشه(البته بچه من تو نوار مغزاش میزد خیلی کمی غیرطبیعی)

بله بچه منم کاملا هوشیار بود و تو خواب میلرزید بردم بهترین متخصص ایران دکتر غشاوی تو اصفهان...خیلی ه ...

اره شنیدم تو خواب بلرزن بد هستش این تو بیداریع میخنده نگام میکنه خیلیا این لرزشو داشتن مادرا میگفتن الان رفع شده حتی مادرهمسرمم میگف همسرم اینطوری بوده

بله شناسایی نمیشه ولی خوب از عقب مونده رشد بچه میشه فهمید درستع؟  

الان بچه شما حالش خوبه؟؟  

نوار مغز میدن ک میگن تشنج ب مغز اسیبی نزدع من اصلا نگران اون لرزشه نیستم فقط امشبی نگرانم کرد