2777
2789

من‌خیلی خجالتی ام و اصلا روم‌نمیشه بهش بگم‌مثلا فلان‌چیزو بخز و ایتا 

حالا از شما میخام پیلیز هلپ‌ مییی😂😂❤️

ولی واقعا به این‌نکته رسیدم زنی ک خرج نداره ارج نداره

البته من پول و این چیزا به هیچ وجه ازش قبول نمیکنم و نمیخام🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی خب یسری چیزایی که بنظرم‌واجبه انجام بده و خوبه 😅

مثلا مثلا بهش بگم خب قرار شد فردا نهار مهمونم کنی!😁

ینی در اصل خودش اگه بگم‌میگیره ولی خب اصلا نمیگم و حتی خودشم‌میگه من‌خجالت میکشم تایید کنم😁😁

ولی میخام یزره پرو بشم ، مثلا ازش بخوام میریم بیرون خوراکی و این چیزا بگیره و نظر شما چیه؟ پسری ک چند ساله باهاشم بریم بیرون بگم‌خرج کنه‌مگه زشته؟؟

چجوزی بگم بنظرتون ❓️❓️❓️

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو ام ولی خب باید بهش بگی من یکبار یه کلیپ دیدم خیلی خوشم اومد نمیدونم مال ولنتاین بود جی بود که طرف خرس اینا گرفته بود چندباری هن براش فرستادم ولی گفت فلانی میخوای با این چیزی به من برسونی؟ بنظرم بگی بهتره

2805

از الان خرج کن بعد ازدواج دیگ از این خبرا نیس از ماگفتن بودا😂😂😂

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                    ای کاش برگردی دلم خیلی میخواد بغلت کنم سفت و محکم دیگ خسته ام از این موجودات به ظاهر انسان 😔👯‍♀️

نە زشت نیسبگو عشقم هوس فلان چیز کردم بریم بگیریم

ععع

باز دارم فکر میکنم خجالت میکشممم

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ای خدااا من‌چقدد خنگممم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

از چیزای کوچیک شروع کن

چجوری بگمممم

من‌خنگممم😂🤦‍♀️ زوم‌نمیصه

از الان خرج کن بعد ازدواج دیگ از این خبرا نیس از ماگفتن بودا😂😂😂

منو نترسوتید ، من‌خرجامو‌گزاشتم اون‌موقعهه😂😂

منم مثل تو ام ولی خب باید بهش بگی من یکبار یه کلیپ دیدم خیلی خوشم اومد نمیدونم مال ولنتاین بود جی بو ...

از بس این مسرا خنگن

ی روشی هست به اسم مظلوم نمایی،برو بیرون باهاش‌ مثلا ی لباس خوشگل پشت ویترین بود زل بزن بهش یکم نگاش کن رد شو یا اون خوراکی که میخوای یکم با نگاهی مظلوم نگاش کن بعد اگه گفت میخوای بخرم؟؟بگو اخه زحمتت میشه و اینا ولی زیادم تعارف نکن تا بخره واست

2809