2777
2789

بچهامن نمیدونم چکارکنم پدرم یک ادم نخاله درفامیل بود که معتادبود وازبچگی مارو توفامیل وابسته این واون میکرد ازنظرمالی مسئولیت پذیرنبودوکل زندگی رودوش مادرم بود بماندهمیشه بالاسرمون بامادرم دعواش بود وخالمون همش خراب دیگه بابدبختی درس خوندیم وقبول شدیم دانشگاه ازدواج کردیم رفتیم پدرم اززمانیکه نوحوان بودیم به مابی محلی میکرد وحرف نمیزد همیشه سرزنشمون میکرد بااینکه ازدید مردم مابهترین بودیم منو برادرمو میگم....دیگه خیلی اوضاع بدشده الان شوهرم میبینه پدرم بدرفتاری میکنه اصلامحل نمیده هربارمن به زورمیبینمش میرم روبوسی میکنم واحترام میذارم اما اون اصلا محل نمیده اخم میکنه یاباقیض وعصبانیت حرف میزنه طلبکارانه حال روحیم خیلی بدمیشه دوروز درماه میرم خونه مادرم اونم پدرم دلموخون میکنه کاربجایی رسیده هروقت میام همش خونس کارکه نمیره ومن همش استرس وفشارروانی دارم نمیدونم چکارکنم ازطرفی جایی ندارم برم کم ازدست خانواده شوهرمیکشم اینم شده یه طرف قضیه خیلی حالم بده هرکاری کردیم پدرم درست نشد هیچ پدریومن ندیدم بابچهاش اینطوری کنه یابه بچهاش حسودی کنه پدرم هروقت مامیام میره تواتاق وبیرون نمیاد همش ناراحته مادرم چرا مارو دوس داره یا مامیگیم میخندیم همش میزنه توذوقمون نمیدونم فردا بچم بدنیا بیاد چطوری بیارمش تواین خونه

کاش مادرت جدا می‌شد یک معتاد بی کار جز بار روی دوش و نابود کردن روح و روان خودش و بچش چه فایده ای داشت

کاش خانما بفهمن بخدا این سوختن و ساختنا فداکاری نیست بلکه ظلمه هم به خودتون هم به کسی که شما انتخاب کردی تو این زندگی گل و بلبل بیارید!!!

کاش مادرت جدا می‌شد یک معتاد بی کار جز بار روی دوش و نابود کردن روح و روان خودش و بچش چه فایده ای دا ...

اگه بهت بگم چندبارتا پای طلاق رفتن ومادرم قطعی طلاق نگرفت باورت نمیشه فقط مانابودشدیم بایه ادم فاسد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بهت بگم چندبارتا پای طلاق رفتن ومادرم قطعی طلاق نگرفت باورت نمیشه فقط مانابودشدیم بایه ادم فاسد

نرو خونش مامانت هر وقت دلش تنگ شد بیا

تو بیگناهی تو این زندگی دیگه بیشتر از این نباید مجازات بشی بی گناه

2805
نرو خونش مامانت هر وقت دلش تنگ شد بیاتو بیگناهی تو این زندگی دیگه بیشتر از این نباید مجازات بشی بی گ ...

هی میخوام نرم بخدا توغربت دلم میگیره مادرمم میادنمیمونه هیچ جامث خونه مادرادم نیس نمیدونم چکارکنم گاهی حس میکنم شایدمن مشکل دارم اخه کدوم پدری باتنهادخترش اینطوری میکنه

هی میخوام نرم بخدا توغربت دلم میگیره مادرمم میادنمیمونه هیچ جامث خونه مادرادم نیس نمیدونم چکارکنم گا ...

نه عزیزم این خاصیت و ویژگی شخصیتی آدمای حقیره که با کوچیک‌ کردن و صدمهزدن به بقیه می‌خوان حقارت و ضعفای خودشون کمتر به چشم بیاد

یه دوست خوب و قابل اعتماد پیدا کن 

عزیزم تنهایی به خدا بهتر از موندن تو جمعی که یه آزارگر داخلش هست

هر چند تو تنها نیستی و دیگه خانواده ی خودت رو داری

نه عزیزم این خاصیت و ویژگی شخصیتی آدمای حقیره که با کوچیک‌ کردن و صدمهزدن به بقیه می‌خوان حقارت و ضع ...

منکه اصلا اهل حسادت نبودم همش میبینم پدرشوهرم یامادرشوهرم چقد دخترشونو یا شوهرمنو دوس دارن یافامیلامون چطوری بچهاشونودوس دارن بااینکه اون بچهاچیزی ازما زیادترندارن قلبم اتیش میگیره خداسردشمنم نیاره

پدرت مشکل داره معتاده و بی‌مسئولیتی 

از بچگی ب شما اهمیت نداده و کاری نکرده براتون 

چطور توقع داری الان خوب باشه باهات؟؟؟؟؟

اون همون آدمه بدجنس هست 

لطفا تو دیگ قربانی نباش

جای رفتن خونه مادرت ماهی دوبار 

هفته ای یبار مادرت و برادرت و..... هر دفه ی خاله ای یا آبجی 

بگو بیان خونت  باهم بگید و بخندید 

بزار مادرتم از اون مرد ۴ ساعت جدا باشه راحت نفس بکشه 

اسیرش شده و عادت کرده بنده خدا 

بزار مادرت بیاد جبران زحمتی ک برات کشید و عمرشو گذاشت و نرفت را ب جا بیار

پدرت مشکل داره معتاده و بی‌مسئولیتی از بچگی ب شما اهمیت نداده و کاری نکرده براتون چطور توقع داری الا ...

خب مشکل من اینه که مادرم ادم کم رویی هست نمیادبمونه خونمون ازطرفی تویه ساختمونیم بامادرشوهرم اونم برام یه غصه شده هیشکی نمیاد بخاطر معذب بودن اینا

خب مشکل من اینه که مادرم ادم کم رویی هست نمیادبمونه خونمون ازطرفی تویه ساختمونیم بامادرشوهرم اونم بر ...

نه بابا کم رو چیه  برو بیارش ب همسرت بگو بیارتش 

کاش مادرم زنده بود کاش 

اونوقت با بدترین دشمن دنیا کنار میومدم تا مادرم ۴ ساعت باهام خوش باشه بیاد خونم و بخنده با هام 

منکه اصلا اهل حسادت نبودم همش میبینم پدرشوهرم یامادرشوهرم چقد دخترشونو یا شوهرمنو دوس دارن یافامیلام ...

عزیزم همه ی ما تو زندگیمون نقطه ضعف داریم به خودت افتخار کن که تو این شرایط سالم و موفق تو داداشت سربلند بیرون اومدید