2777
2789
عنوان

بچه ها من و همسرم از هم جدا میخوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 77 پست
عزیزم من دارم فوق لیسانس روان شناسی میخونم تو راهردهای دادگاه پر از زناییه که یه شبم از شوهرشون جدا ...

خب حتما ی جای دیگ از زندگیشون مشکل داره 

شما دیگ چرا حتما باید جاشون از خم جدا باشه تا خیانت کنن 😅🙄😐😑😏

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

ببین من با دوتا بچه هنوزم جام جدا نکردم از شوهرم. دوتا بچه۴ و ۱ساله. هردوتاشون جدا میخابن

منم شوهرم عاشق سرما هست همین الانم در بالکن باز کرده باد یخ میاد. من میرم زیر پتو بعد نصف شب بیدار میشم در میبندم. حتی باهم دعوا کنیم قهر هم باشیم من میرم تو اتاق بچها بخابم میاد دنبالم میگه بیا بگیر سرجات بخواب مسخره بازی درنیار ولی بازم قهر هستیما😂

شما هم یه پتوی گرم بنداز روی خودت. اگه کنار هم بخابید خیلی بهتره عزیزم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دارم فوق لیسانس روان شناسی میخونم تو راهردهای دادگاه پر از زناییه که یه شبم از شوهرشون جدا ...

اینا فکر میکنن حدا خوابیدن مصادفه با سرد شدن وخیانت...درحالی که میگن یه بار رابطه خوب وبا کیفیت از چندین بار رابطه بد و بی کیفت خیلی بهتره...الان هی کنار هم بخوابن مگه با این کار رابطه دارن ...نه والا باهم نخوابن هم دل بخواد میرن سراغ هم....ماکه اینجورییم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خب حتما ی جای دیگ از زندگیشون مشکل داره شما دیگ چرا حتما باید جاشون از خم جدا باشه تا خیانت کنن 😅🙄 ...

اصلا الان بحث مشکلات زندگی نیست ..بحث اینه که ایشون و همسرشون سر دما تفاهم ندارن 

اینجور کنار هم خوابیدن که ارزش نداره استارتر علاوه براینکه از لحاظ جسمی داره اذیت میشه از لحاظ روحی هم به گفته خودش بداش مث شکنجه اس همین ...کنار هم خوابیدن خوبه بله سفارش شده هم تو اسلام و هم از پیشنیانمون ولی اگه بنا به شرایطی جای خواب جدا شد دلیل بر خیانت طرفین نیست

کنار هم خوابیدن خوبه اما به شرطی که باعث ارامش و بهبود کیفیت خواب هر دد طرف بشه

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
اینا فکر میکنن حدا خوابیدن مصادفه با سرد شدن وخیانت...درحالی که میگن یه بار رابطه خوب وبا کیفیت از چ ...

دقیقا عزیزم طرز فکر ما از ریشه مشکل داره و با گفتن منو شما هم درست نمیشه

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
دقیقا عزیزم طرز فکر ما از ریشه مشکل داره و با گفتن منو شما هم درست نمیشه

🙏🤍💖درسته...من که تاحالا این حرفارو نتونستم درک کنم جداخوابیدن وسردشدن وخیانت بخاطر جدا خوابیدن

🙏🤍💖درسته...من که تاحالا این حرفارو نتونستم درک کنم جداخوابیدن وسردشدن وخیانت بخاطر جدا خوابیدن

کاملا درسته ته حرف منم همینه که لزوما کنار هم خوابیدن از خیانت پیشگیری نمیکنه و جدا خوابیدن باعث خیانت نمیشه 

اگر فکر میکنی رابطتون خوبه و خیلی پیش هم خوابیدن سل نخوابیدن فرقی به رابطتون نکرده اشکال نداره 

این حرفا که میگن وای حدا نخوابین فلان این حرفا شاید یه زمانی بود و دهه ۵۰ ۶۰ اینا الان یکم اعصاب ندارن مردم همین ک بحث نکنن شبا به راحتی بخوابن و رابطشون هم خوب باشه کافیه 

کاملا درسته ته حرف منم همینه که لزوما کنار هم خوابیدن از خیانت پیشگیری نمیکنه و جدا خوابیدن باعث خیا ...

درسته

ببین من با دوتا بچه هنوزم جام جدا نکردم از شوهرم. دوتا بچه۴ و ۱ساله. هردوتاشون جدا میخابنمنم شوهرم ع ...

مشکل همینه شما کنار اومدین نه شوهرتون،حرف اینه دو طرف بسازن،شما تونستید کنار بیاد با در باز ولی یکی مثل من اصلا،منم شوهرم مثل شوهراین خانومه وحشتناک سرمایی،اما بخاطر من پنجره باز نمیکنه من یجاهایی کوتاه میاییم همو درک کنیم بهتره تا یکی بسوزه،تازه ما بخاطر بچمون چهارساله جدامیخوابیم البته جدااینکه پسرمون وسطمون میخوابه تا سالددیگه اتاقشو عوض کنیم،ولی هیچ از عشق و علاقمون کم نشده

مشکل همینه شما کنار اومدین نه شوهرتون،حرف اینه دو طرف بسازن،شما تونستید کنار بیاد با در باز ولی یکی ...

خداروشکر عزیزم. خب اونم کنار اومده دیگه😁چون من نصف شب درو میبندم دیگه چیزی نمیگه. مگر نه اگه خودش باشه دوس داره تا صبح باز باشه

حتما جای بچتو جدا کن. باید زودتر هم انجام میدادی خیلی سخته اگه عادت کنه دردسر داری تا بزرگ شه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤