2777
2789

من پسرم ششم هست و خانمشون هرچی تو کلاس میگه بنویسن واسه پسرمن نصفه و نیمه است همه سوال جوابای درساش نصفه هست ا

اکثر پسر بچه ها تو نوشتن کند هستن 

مال من کلاس دومه جونم به لب رسیده خیلیاشو هم خودم مینویسم🤷🤷🤷🤷

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تمرکز پایین داره سرکلاس 

یا زیاد اهمیت نداره براش درس و فضای درسی 

علاقه نشون میده به درس ؟ 

یا اینکه ابراز ناراحتی میکنه از اینکه جواب هاشو نصفه نوشته  ؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡

ازه تند برخورد میکنم  من چند ساله این مشکل و دارم از کلاس دوم شروع شده من از چهارم دارم هی کلاسهای مختلف میبرم هزینه میکنم اصلا  هیچی تغییری نمیکنه بخدا بعضی روزا دیگه از دستش میشینم گربه میکنم 

ببین من الان یه سال هست میبرن مرکز اختلال یادگیری هم کند مینویسه هم دیکته خیای غلط داره ولی هیچ تغیی ...

تشخص اختلال یادگیری دادن ؟ اگر این مسئله هست که بحثش جداست باید با متخصص مشورت کنید 

اما اگر این ناقص نوشتن از روی بازیگوشی باشه 

یا از روی بی علاقگی ، درک نکردن فضای درسی و از این قبیل راه کار داره 

با صبر باید باهاش کار کنی 

با یکی از همکلاسی های پسرتون که کامل مینویسه درارتباط باشید تکالیف و درس های هر روز رو همون روز کمک کنید به پسرتون یادداشت کنه ، تندی هم نکنید باهاش 

هر بچه هایی سبک خودشو داره دیگه 

ناراحتی هم نداره 

با معلمش هم مدام در ارتباط باشید توضیح بدید براش شرایط رو همکاری کنن باهاتون 

سال ششم هم درس ها سنگینن برای بچه ها صبوری میخواد

ازه تند برخورد میکنم من چند ساله این مشکل و دارم از کلاس دوم شروع شده من از چهارم دارم هی کلاسهای م ...

درکت میکنم سخته شرایطی که قرار گرفتی اما دل زده اش میکنی با تندی کردن و بدتر میشه اوضاع 

چند سال بعد انگیزه اش رو کاملا از دست میده 

علاقه که اصلا نداره به درو مدرسه 

راضی نیست بره مدرسه با معلمم در ارتباطم 

مادراهم با منت میدن سوالا رو بخدا روم نمیشه دیگه هر روز بگم این درس و بفرست اون درس و بفرست الان از اول سال اینطوری بوده که از یکی گرفتم ولی دیگه 

2810