خانوما ما تازه بهم برگشتبم اوایل ابان تولد اون بود من کادودادم ۱ وخورده ای
اخرای ابان تولد منه
بعد فردا من گفم بریم بیرون بهش گف من دستم یکم خالیه من گفم ک بابا اوکیه من حساب میکنم این حرفا نداریم یا ماشین ک هست ضبط ماشینتم سالمه دور میزنیم ! ابن حرکتم اشتباه بوده؟
یا میگم این نکنه داره میگه ک تولدم انتظاری نداشته باشم؟
بعد ی چیزی ک اذیتم میکنه این از وقتی برگشتیم نیومده اینستا ریکوست بده ی دختر ولی امشب فالو کرده اصابم سر همه چی خورده
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
من همیشهههه میگم هرکسی میخاد باشه دور از جون همسرم هرکسی هرررررکسیا فرقی نداره میخاد زندگی منو خراب کنه ودعا انجام میده برا جدایی انشاالله هفت نفر از خانوادش جلو چشماش بمیرن:)
منم میگم زندگی خودش بهم بریزه وای گلی نمیدونی نی نی سایتیا چقد اصابم بهم میریزن امرژی منفی پشت انرژی ...
بنظرم وقتی میخای بهش شک کنی
با خودت فکرکن بگووو اینا حقیقت نداره اینا فقط تو ذهن خودته و چندتا نفس عمیق بکش و به هیچیییی فکرنکن به اینکه چقد باهم خوشحالین فکر کن ببین اگه فلان حرفوبزنی جنبه جدا شدنم داری؟!میتونی تحمل کنی دیگه نبینیش و اسمش رو گوشیت نیفته؟!
یااینکه تو خودت دوست داری بهت تهمت بزنه که توفلان کارو میکنی؟خب نه
وای دیقا طرف خیلی سرد میشه بعد یا میدونی نی نی سایتیا سریع میگن اره ته نداره این رابطه نم حس کردم را ...
نه،من خودم سه سال باهاش دوست بودم میفهممت
ببین بچها حرفی میزنن چون خودت داری چیزی که میخای و بهشون توضیح میدی تورابطتت نیستن که نمیدونن چه ورژنای خوبی داره خودت فقط یه چیز منفی ازش گفتی فکر میکنن ته نداره و ....