2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفایه مشکلی دارم

132 بازدید | 42 پست

بچه ها من امروز تو مدرسه با یکی از دوستام دعوام شد حالا تو مدرسه چیزی نگفتم زیاد ولی تو چت اعصابمو خرد کرد دیگه کلی حرفامو زدم و بلاکش کردم بعد این رفته به اون یکی رفیقش گفته ک آره این اینجوری گفت‌و اینا بعد این رفیقشم اومده بود پیویم ک آره تو میای فلان میکنی فک کردی چی هستی و اینا بعد تهدید می‌کرد ک فردا باهات دعوا میکنم تو مدرسه فلانت میکنم اینی که میگم تاحالا چندبار تعهد داده و کلا به دعوا معروفه تو مدرسه و تاحالا چندنفرم کتک زده یبارم من باهاش دهن به دهن شدم خیلی وقت پیش بعد رفتم به مدیر مدرسمون گفتم دیگه تعهد دادو اینا ازونموقع فشار میخوره بعد من صبح برم مدرسه چیکار کنم؟ این بخواد دعوا کنه خونوادشم مثل خودشن

دست دو نفر هست. 

اگه بهت گیر داد ، گنده بیا درحد لالیگا ، خیلی خونسرد بگو ، پیام‌های دیشبتو نشون داداشم دادم ، اونم ارسال کرده واسه دوستای جاهلش .

دستت بهم بخوره ، فقط کافیه بهشون بگم . ردتو بی رد میکنن . حالا میل خودته که شروع کننده ابن بازی باشی یانه ، اما اگر شروع کردی بدون قطعا پایانش فقط بامنه ، ببین قهوه ای میکنه یانه

اگه بهت گیر داد ، گنده بیا درحد لالیگا ، خیلی خونسرد بگو ، پیام‌های دیشبتو نشون داداشم دادم ، اونم ا ...

اخه داداش ندارم 

واقعا همینو بگم؟ مثلا بگم بابام گفته؟ خب آخه این خیلی پرروعه هیچکس جرعت دهن به دهن شدن باهاشو نداره

بنظرت به مامانم بگم قضیرو؟ نمیدونم واقعا

دست دو نفر هست. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی اگر با مدیر و معاون تو فضا مجازی شاد در ارتباطی شات پیاماش بفرست براشون و ازشون بخواه که باهاش برخورد کنن اگرم دعوا شد از خودت دفاع کن مو بکش😁😁اینجوری دفتر خواستنت تو از قبل بهشون گفتی

2804
هیچی اگر با مدیر و معاون تو فضا مجازی شاد در ارتباطی شات پیاماش بفرست براشون و ازشون بخواه که باهاش ...

آره اینکارم میتونم بکنم ولی آخه الان دو شبه نمیتونم بفرستم کاش زودتر میفرستادم

اخه من اصلا نمیخوام با این دعوا کنم تاحالا یبارم تو مدرسه دعوام نشده فقط شاید یه بحث کوچیک 

تو مدرسه چجوری به مدیر یا معاون بگم؟ وقتی خواست دعوا کنه ک نمیتونم برم بگم.. منظورم اینه کی بهشون بگم.. 

دست دو نفر هست. 

اخه داداش ندارم واقعا همینو بگم؟ مثلا بگم بابام گفته؟ خب آخه این خیلی پرروعه هیچکس جرعت دهن به دهن ش ...

به مادرت که صد در صد بگو اقلا ینفر درجریان باشه ، اما دقیقا آدمای پررو یی که هیچکی باهاشون دهن ب دهن نگذاشته ، وقتی ببینن یکی ابن مدلی جلوشون ظاهر شده ، یکه میخورن و بخودشون میگن این قطعا کسیو داره ، فقط مهم خونسردیت تو بیان این قضیه ست ، خییییلی خونسرد و با اعتماد بنفس باید قضیه رو مطرح کتی

به مادرت که صد در صد بگو اقلا ینفر درجریان باشه ، اما دقیقا آدمای پررو یی که هیچکی باهاشون دهن ب دهن ...

ممنونم بعد بگم به بابام گفتم قضیرو بعد بگه عیب نداره زنگ بزن بیاد مدرسه چی؟😩باور کن انقد استرس دارم من با یکی دیگه بحثم شده این خودشو میندازه وسط از سره فشارش 

دست دو نفر هست. 

آره اینکارم میتونم بکنم ولی آخه الان دو شبه نمیتونم بفرستم کاش زودتر میفرستادماخه من اصلا نمیخوام با ...

الان پی وی معاون و مدیر داری؟فرقی نداره کی گفته تو بفرست براشون همین حرفا بهشون بگو اونا دانش اموز مورد انضبلطی نداره با کسی بقول خودت چندبار تعهد داده براشون فرق داره

الان پی وی معاون و مدیر داری؟فرقی نداره کی گفته تو بفرست براشون همین حرفا بهشون بگو اونا دانش اموز م ...

آره دارم بنظرت زشت نیست؟ تو مدرسه نگم به مدیر؟ پارسالم ک تحویلش دادم به دفتر تعهد داد مدیر خیلی باهاش بد رفتار می‌کرد. 

به مامانم بگم مطمئنا میگه نرم مدرسه ولی نرم بیشتر میگن این تزسوعه بخاطره دعوا نیومده 

بخدا من تو این ده سالی که مدرسه میرم همش سرم تو درسمه با هیچکدومشون کاری نداشتم با رفیق اینم ک دعوام شد سره این بود ک میخواست یه شات بفرسته ک توش سوتی داده بودم مثلا ضایعم کنه اینو واقعا حق داشتم

دست دو نفر هست. 

ممنونم بعد بگم به بابام گفتم قضیرو بعد بگه عیب نداره زنگ بزن بیاد مدرسه چی؟😩باور کن انقد استرس دارم ...

بگو بابام فقط منتظره اشاره منه ، خودش مثل تو ساده نیست که خودشو بندازه وسط که تابلو بشه ، زیرزیرکی کارشو انحام میده ، 

بگو بابام فقط منتظره اشاره منه ، خودش مثل تو ساده نیست که خودشو بندازه وسط که تابلو بشه ، زیرزیرکی ک ...

باشه پس همینو میگم بهش.. خیلی خیلی ممنونم ازت چندساعت بود داشتم بهش فکر میکردم

یچیزه دیگه ببخشید انقد سوال میپرسم ذهنم درگیرشه همون صبح که رسیدم مدرسه به مدیرمون نگم چیزی؟

دست دو نفر هست. 

اول صبح برو پیش مدیر و چتهاش و تهدیداش رو نشون بده

چتهاش رو که نمیتونم نشون بدم ولی آره میتونم بگم تهدید کرده چون تاحالا چندتای دیگه از بچه های مدرسرم تهدید کرده بود 

خیلی ممنونم 

دست دو نفر هست. 

خواهش میکنم عزيزم، چرا اتفاقا حتتتتما بهش بگو و پیامهاشم نشون بده

هعی باشه خیلی خیلی ممنونم کمکم کردی چون حقیقتش میترسم به کسی بگم چون به مامانمم بگم میترسم مسخرم کنه.. ولی حتما میگم ممنونم

دست دو نفر هست. 

2809