2777
2789
تو نت بزن خودش میاره پودر ابزن .یکجا میفروشن فکر کنم ۴۵۰ قیمتشه

زدم ترکیباتشو ندیدم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما برای من موثر بود البته من ویار فلفل تندم داشتم میگن تندی زایمان رو تسریع میکنه

عه راستی تازه یه تاپیک زدم راجع به فلفل تند .اخه یکم پیش سرخ کردم ترکید خیلی ترسیدم😂😂😂همه گفتن نخور بچه ات سیاه میشه🤦

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممکنه ماه درد باشه ماه درد شنیدین؟

بله عزیزم اخرین ماه مدام دردای کاذب داری 

من خودم سابقه ی زایمان دارم 

بخاطر همینه که میگم حس میکنم دردات برای زایمان نیس😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌿گیاهان ابزن🌿شنبلیلهگل خطمیتخم شویدپنیرکتخم کتان

مرسی درصدهاش مشخص نیست؟ ولی ادم میارسه یه وقت رو جفت تاثیر نذاره و فلان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
الان نرم بیمارستان چی کار کنم برم حموم ضرر نداره؟

برو حموم آب گرم ، اگه درد ها بیشتر شد واسه زایمانه اگه کم شد کاذبه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ن وقتی تکون نمیخورم درد نمیکنه کمرم شکمم ولی ی درد تیز میگره یهویی

نه اون درد کاذبه عزیزم اما دیگه کم کم داری به زایمان نزدیک میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی درصدهاش مشخص نیست؟ ولی ادم میارسه یه وقت رو جفت تاثیر نذاره و فلان

از هذچر کدوم یه کیسه فریزر بخرید موقع درست کردن یک مشت از هر کدوم بردارید و تو قابلمه بزرگ پر آب بریزید

عزیزم ماما ها هم توصیه می کنن به مریضاشون

عه راستی تازه یه تاپیک زدم راجع به فلفل تند .اخه یکم پیش سرخ کردم ترکید خیلی ترسیدم😂😂😂همه گفتن نخ ...

اصلا من از اول بارداری ویارم تندی بود سعنی گلاب به روت اخرا شکم روی میگرفتم اما اگه نمیخوردم هیچی از گلوم پایین نمیزفت بچمم سفید رنگ خودمو و پدرش شد اینا ژنتیکه ربطی نداره فقط معدت اذیت میشه

راستی رابطه و ورود اسپرم هم خیلی نرم میکنه دهانه رو  یه سری روغن های مخصوص واژن هم هست نمیدونم تو ایران هست یا نه بگرد ببین از ماه هفت من میزدم اونم برای تاثیر داشت هم بخیه کم خوردم تازه بچم بد اومد بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه درد زایمانتو توصیف کنی از کجا فهمیدی موقع زایمانه

عزیزم تاپیکم مونده برای دو سال پیش...

من صبح ساعت ۴ یهو از خواب پریدم کلا بیحال بودم رفتم سرویس خون دیدم کم کم دردایی مشابه درد پریودی شروع شد تاپیک زدم هر چی میگذشت شدت دردهام بیشتر میشد چند دقیقه کامل قطع میشد دوباره شروع میشد که نینی سایتی ها گفتن پاشو برو بیمارستان 

من پاشدم کل خونه رو تمیز کردم دوش گرفتم ارایش کردم رفتم بیمارستان 

اونجا معاینه کردن گفتن کیسه اب سوراخ شده خونریزی هم داری ولی نه دهانه رحمت بازه نه سر بچه لگنه ...بستریم کرذن با امپول فشار زایمان کردم 

اگه خونریزی نداشتم عمرا نمیرفتم بیمارستان تا دردام شدید و وحشتناک نشدن...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810