عکسام بی کیفت تار و غیر قابل چاپ و ادیت و ...در سایر حتی برگه آ4
تصویربرداری جشن با دوربینهای قدیمی و اپراتورهای تاره کار نابلد
نصف جشن من رونین خراب بوده و اصلا گرفته نشده ...از جمله رقص عروس داماد ،خانواده داماد که کلا توی فیلم نیستن ،عروس و دوستاش ،عوس داماد و مهمانها و فامیلهاشون ،پرتاب گل ،چالش ها ،بخش فان و اسپرت ... خداحافظی عروس و .... هیچی فقط کرین یکجا یخ زده حدود یکساعت از 4-5 ساعت رو از بالا تاریک و از کف سر عروس داماد گرفته
هیچ نمای باغ و چیدمان و دیزاین و مهمان ندارم انگار عروسی توی حیاط خونه بوده بدون مهمان و توی تاریکی
وسط یک رقصم که خیلی استثنایی گرفته شده یهو دوربین برای همیشه خاموش میشه و تمام
کلیپ تحویلی از همون لختی ها و تاریکی و خلوتی و نقص فیلمها با یک ادیتور نابلد که نه بلد بود آهنگ رو کجا بذاره،نه بلد بود چه خلاقیتی به کار ببره ،نه هیچی همش میگفت به من یاد بدین ...
خودشون میگفتن مدیر ادیتمونم هست ایشون 🤦
عروسی میلیاردی من به فنا رفت با آتلیه جلوه های ماندگار شاندیز مشهد حمید اسلامی بی مسئولیت که بجای کسب رضایت ما و جبران با توهین وبی ادبی بیرونمون کرد در حالی که از اتحادیه گفته بودن باردار شدم و توی شرایط روحی بدی هستم و ترجیحا مراعات کنه ولی فشار عصبی منو یه حدی بالا برد که بچه از فشار بالای من سقط شد و خونریزی شدید گرفتم
عروسا نفرین من هر ثانیه دنبال این آتلیه و مدیر بی مسئولیتشونه که پول رو به دلار آزمون گرفت بابت هر خدمات پول هنگفتی....ولی وقتی خراب شدن فقط قایم شد و دیگه جواب نداد ...
اتحادیه هم غیر مستقیم گفت برین شکایت ولی براتون کاری نمیکنن،اینا مثلا برند مشهدن و همکاران
شیر کنید ،کامنت زیاد بذارین لطفا
همه بدونن باخبر بشن پول علف خرس نیست و عروسی یک دختر فقط همون یک شبه یکم بفهمن