2777
2789

بچه ها ۸ ماهمه خیلیییییی خیلی سختمه همیشه ی خدا درد دارم وقتی دراز میکشم میخام پاشم انگاری کمرم شکسته زیر دلم دردایه شدیدی دارم تا بخام جاروبرقی بکشم پاهام از درد شل میشه با این حال بازم خونم تمیزه و کارامو میکنم اما بسختی...شوهرم ی جارو هم برام نزد این چن ماه در عوض مادرشوهرم اگ دخترمو بزاره رو پاش میگه نمیخاد بزاری رو پات پاهات درد میگیره...یا مادرشوهرم میخاس ی چیزی ببره گف تو نرو یخ میکنی من میرم انقد حرصم میگیره بخدا الان از پا درد نمیتونم بخابم خیلی لجم دراومده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
عزیزم تنها نیستی من داشتم میرفتم بزایم پسر دوسالمه میشستم الانم همش میگم خدا لعنتت کنه زن بااین تربی ...

چرا برا مادراشون اینطور نیستن؟؟؟

من این بارداریم خیلیییی دارم عذاب میکشم از درد و میبینه ک اصلا مث سری قبل نیستم بازم بفکر نیس

اکثر مردا همینن دلسوزترن برای مادر تا همسر...توعم ازش کمک بگیر بهش بگو سختته نیازاتو بخاه ازش شاید متوجه نیست یا بلد نیس کاری کنه 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

این مرد لیاقت داشتن زن رو نداره

از آخر یه دختر میارم اسمشو میزارم لینا emtehanejabr/درد ما شیعه های صهیونیسم ان وقتی اتحادیه جوانان کلیمی داره میگه نمیتونیم بگیم اون چیزی که فلسطینی ها در هفت اکتبر انجام دادن بی دلیل بود وقتی خود اسرائیلیه داره میگه ما درسهای لازم از هفت اکتبر رو نگرفتیم 

چرا برا مادراشون اینطور نیستن؟؟؟من این بارداریم خیلیییی دارم عذاب میکشم از درد و میبینه ک اصلا مث سر ...

عزیزم شما میخای افسرده نشی تنها راهش اینه توقع نداشته باشی از الان روانت نابود میشه زن قوی باش بوقتش نوبت تلافی متهم میشه

چجوری بزنم ب مریضی دیگه ازین بدتر ک همه جام درد میکنه و میبینه

کارای خونه رو نکن بزار شلخته و کثیف باشه مردا تا وقتی ببینن خونه تمیزه غذاشون اماده است اصلا باورنمیکنن زنشون مریضه و توانایی نداره و دلشونم نمیخواد باورکنن چون هرچی هم ما زنا سختمون باشه بازم خودمون پاپیشیم به کارکردن 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809