2777
2789

من تو خیابون حس میکنم همهههه نگام میکنن 

یه روز امتحان کردم هی با خودم تکرار کردم ، هیچیک به من نگاه نمیکنه، واقعااا هیچیکی نگاه نمی‌کرد 

ولی متاسفانه دست خودم نیس 

فقط گاهی میتونم خلافش رو فکر کنم 

اعتماد بنفسم کمه 

همه چیم خوبه ، جلب توجه نمیکنه 

ولی نمیدونم چرا همچین حسی دارم 

خیلیییییییی دارم اذیت میشم 

خواهش میکنم بگید جه کنممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم می بینم نگام می کنن

طبیعیه 

منم بقیه رو نگاه می کنم 

اینکه کسی نگات میکنه به معنی اینکه خوشگلی یا زشتی نیست 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
2804
اره منم می بینم نگام می کننطبیعیه منم بقیه رو نگاه می کنم اینکه کسی نگات میکنه به معنی اینکه خوشگلی ...

من خوشگلارو نگاه میکنم  فقط 

وقتی مخاطب قرارت نمیدم ولی با این حال ریپلایم میکنی  و دوباره  بی جواب میمونی در این صورت     یه سوال دارم ازت دوست عزیز    "اتحمل این حجم از  حقارت  برات سخت نیس؟ " اگر جوابت  نه هستش  برات عمیقا ناراحت میشم  چون معلومه بچگی خیلی سختی گذروندی و والدینت توجهی بهت نداشتن و الان داری با این کار داد میزنی که ایهالناس بهم توجه کنید 

من خیلی هیکلم جلب توجه میکنه و میفتن دنبالم قبلا اذیت میشدم الان مهم نیس اونام زود میرن رد کارشون

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
2809