2777
2789
عنوان

چراهمه بینی عمل میکنن یعنی عملی بودن خوبه واقعن نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست
نمیدونم یعنی یکی رو میشناسم خیلی قشنگ بود طبیعی اصلا نیاز نداشت ژل زده عمل کرده بینی شو زاویه و اینا ...

دقیقا

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
من که ۱۵ سال پیش عمل کردم واقعا پشیمونمزیبایی طبیعی یه چیزدیگه ستافرین که دست نمیزنی به صورتت

قیافم خوبه خوب شایدعمل کنم وژل بزنم زیباتربشم ولی ترجیح میدم بگن زیبای طبیعی تابگن عملی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والابینی عمل میکنن ژل میزنن دیگه میشن عملی

خب که چی 

مهم رضایت خود شخصه مجبور نیستن شمارو راضی نگه دارن و خودشون رو محکوم کنن به زندگی بدون اعتماد به نفس و ناراحتی..

اکثر کسایی که عمل زیبایی انجام میدن واقعا ایراد چشمگیری دارن که باعث میشه زیباییشون دیده نشه و همین عمل روی اعتماد به نفس و کیفیت زندگیشون تاثیر میذاره

ژل لب هم عمل محسوب نمیشه سلیقه ایه

درکل خوشتون نمیاد انجام ندید دمورد بقیه هم نظر ندید هر کسی میدونه باید چیکار کنه چیکار نکنه

خب که چی مهم رضایت خود شخصه مجبور نیستن شمارو راضی نگه دارن و خودشون رو محکوم کنن به زندگی بدون اعتم ...

ببین منم میگم واقعااگه مشکل بزرگی داره باید عمل کنه تاخودشم اعتمادبنفسش بره بالاولی واقعادیگه همه دارن عملی میشن واقعا دیگه همه شبیه هم شدن

ببین منم میگم واقعااگه مشکل بزرگی داره باید عمل کنه تاخودشم اعتمادبنفسش بره بالاولی واقعادیگه همه دا ...

یه عده حتی ایراد بینیشون کوچیک هم باشه بازم اعتماد به نفسشون پایین میاد

و کلا جماعت ایرانی بینی کوچیک دوس دارن بینی وسط صورت قرار گرفته اگه بد باشه کل صورتو زشت نشون میده درحالی که ممکنه طرف چش و ابرو یا حتی لبای قشنگی داشته باشه

بستگی داره تو خودتو چطور میپسندی اینکه همه بینیشونو عمل کردنو بینیا همه کوچیکه اتفاق زشتی نیست

تو کره جنوبی میرن عمل میکنن بینیو بلند میکنن خیلی هم عمل زیبایی زیاده اونجا..

الان کسی که بینی اشو ایران عمل کرده بره کره از نظر اونا بینیش طبیعی به نظر میاد اصلا نمیفهمن عمل کرده چون اونا بینیاشون طبیعی کوچیکه بینی کوچیکو طبیعی میدونن میرن عمل میکنن بلند بشه

درکل چیزی تحت عنوان مصنوعی نداریم اینا ساخته ذهنه از کشوری به کشور دیگه این ذهنیت و دید متفاوته

یه عده حتی ایراد بینیشون کوچیک هم باشه بازم اعتماد به نفسشون پایین میادو کلا جماعت ایرانی بینی کوچیک ...

ولی همه خوشگل نمیشن راستش من خودم تودوروبرم ندیدم کسی خوشگل بشه وحتی زیبایی قبلی شوهم ازدست داده واقعاایرانیاروباکره ای ها مقایسه میکنی ایرانیاواقعازیبان

چشم و هم‌چشمی

حسِ هم‌رنگ جماعت شدن

عدم اعتماد به نفس

قبول دارم بعضی‌ها بینی‌هاشون افتضاحه و عمل لازم داره واقعا

اما خیلی‌ها هم واقعا بینی‌شون‌ معمولی یا حتی قشنگِ ولی به دلایل واهی عمل می‌کنن

مثلا دخترخالم

واقعا بینیش معمولی بود و به چهره‌اش میومد

میشه گفت اتفاقا عمل بهش نساخت و بد شد

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

چشم و هم‌چشمیحسِ هم‌رنگ جماعت شدنعدم اعتماد به نفسقبول دارم بعضی‌ها بینی‌هاشون افتضاحه و عمل لازم دا ...

اره واقعا من که کسی ندیدم باعمل بینی خوشگل بشه

بعد به طرز عجیبی خیلی خانمای ایرانی کلا شبیه هم شدناز بس به طور مشابه صورت‌هاشون رو دستکاری می‌کننخی ...

خیلی خنده داره واقعا 

ولی همه خوشگل نمیشن راستش من خودم تودوروبرم ندیدم کسی خوشگل بشه وحتی زیبایی قبلی شوهم ازدست داده واق ...

من صدو هشتاد درجه تغییر کردم اگه برگردم عقب بازم انجامش میدم تقریبا اکثر دوستام بینیشونو عمل کردن همشون خیلی نسبت به قبلشون خوشگل تر شدن فقط یه جراحی بینی تاثیر فوق العاده زیادی میذاره رو زندگی 

نسبت به قبل از نظر شخصیتی هم تغییر کردم اعتماد به نفسم خیلی بیشتر شده دوستامم به همین صورت..

من به هیچ وجه مخالف عملای زیبایی نیستم به نظرم هر کسی تا هر حدی که لازم میدونه مختاره تو انجامش

ایرانیا هم درسته که خوشگلن ولی متاسفانه پر ایرادترین بینی هارو ما ایرانی ها داریم کم پیش میاد کسی بینیش طبیعی خوشگل باشه