2777
2789

از دور و بریات ببین کی پیش کدوم دکتر رفتە

سمت شماچقدرە

اینجا چهل تومن حدودا

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله بله صددرصد باید دقت کنی عزیزم 

اگر متخصص ارتودنسی باشن بهتره نسبت به تجربه من حالا 

نمونه هاشو ببین و اینا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
2804
از دور و بریات ببین کی پیش کدوم دکتر رفتەسمت شماچقدرەاینجا چهل تومن حدودا

والا من از دوتا دکتر پرسیدم همین حدوداس 

دور برم کسی ارتودنسی نکرده متاسفانه 🥺

باید خیلی وسواس به خرج بدی چون خیلی مهمه و هر دندون پزشکی این مهارت رو نداره برحسب تجربه خودم بهت گف ...

دقیقا نظر منم همینه 

ولی خب نمی‌دونم چطوری تحقیق کنم از کجا بفهمم کار خوبه یا نه

والا من از دوتا دکتر پرسیدم همین حدوداس دور برم کسی ارتودنسی نکرده متاسفانه 🥺

ای بابا چی بگممم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
دقیقا نظر منم همینه ولی خب نمی‌دونم چطوری تحقیق کنم از کجا بفهمم کار خوبه یا نه

منم تصمیم گرفتم ارتودنسی انجام بدم ولی میگن سنت مناسب نیست دوباره دندونات بر میگرده 

شما چند سالتونه؟

2809