2777
2789
راه رفتن بدون کمکو یادم نیست حقیقتشپسرم الان ۱۴ سالشه گلی. حتمااا ببر. پشت گوش ننداز. خودتم تو خونه ...

منم دوبار آزمایش کلی بردم انقدمیبرمش دکتر اصلابیخیال نیستم دکترش گف فعلا توخونه ورزش نده چون عضلش ضعیفه خدای نکرده بای ورزش اشتباه انحراف پیدامیکنه

میگم شما تقویتی اینا غذام میدادی مثلامیگن قلوه گوسفندبزارتوشیشه بپزه روغنشوبده بمال ب پاش من ب دکترش گفتم گف ایناهاش چرت پرته 

خداروشکر پسرت خوب شد ماشالله بهش خداحفظش کنه عزیزدلم

باید ترسشو بریزی بزار روبروی خودت بگیر از دستش بگو تاتی بیا دوسه قدم برداره خوشش میاد اول بزار بهت ا ...

سوگل جون من همین کارو‌ ک میکنم ي قدم میارم جلوتر پاشوشل میکنه میشینه اعصابم ازاین خوردمیشه ک خودش شل میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوبار آزمایش کلی بردم انقدمیبرمش دکتر اصلابیخیال نیستم دکترش گف فعلا توخونه ورزش نده چون عضلش ضع ...

فدای تو

مرسی عزیزم

ببین من بلدرچینو با پیاز و جعفری میریختم تو شیشه سس مایونز کوچیک درب فلزیا

اصلا اب نمیریختم.... میزاشتم تو زودپز درشو میبستم. ۳  ۴  ساعت میجوشید.تو قابلمه ام میشه تقریبا ۷  ۸ ساعت بجوشه. دیدی داره اب قابلمه کم میشه اب جوش اضافه کن. بعد در میاوردم. تو توری میچلوندم. اون اب که عصاره باشه رو میدادم بهش .. حتی شده با سرنگ بدون سوزن میکردم دهنش.

گوشت گوسفندی ام همینطور.

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین عزیزم اصلا غصه نخوریا .یه چیز بهت میگم اگه انجام ندی خودتو مدیون بچت میکنی تو تهران ببر پیش دکتر بهروز مقدادی تو شهرام هست.من بچمو برای رفلاکس برده بودم مرده گفت پسرم چهارسالش بود راه نمی‌رفت بردم مقدادی دارو داد یه سری ویتامین قسم خورد بعد چند وقت بچه بلند شد راه رفت.ببریااااا ببر حتما

2810