سلام.خانوما میشه کمکم کنید🥺من ۴ام فقط یکبار اقدام کردم و فردا ینی ۱۶ ام موعد پریودیمه...اصلا علائم پریودی ندارم به شدت دمای بدنم بالاس تنگی نفس دارم زود خسته میشم نبضم هم ۹۰تاس...فک میکنید ممکنه حامله باشم؟واگر باشم صبح بی بی چک نشون میده یا چند روز باید بگذره؟
واای اره دقیقا تقریبا یک هفتس همش خسته و خوابم حتی واسه حمام کردنم به زور میرم...روشکم مشکلی ندارم ب ...
مث من
این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
ماام اقدام نمیکردیم اصلا تو فکرش نبودیم تازه من میرفتم باشگا و کلی ورزشایه سخت میکردم دوتاام قرص خوردم 🤣ولی کار از کار گذشته بود اقا پسرم قلبش تشکیل شده بود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کار خداست برو ازمایش بده ماام اقدام نمیکردیم اصلا تو فکرش نبودیم تازه من میرفتم باشگا و کلی ورزشایه ...
عه منم باشگاه میرم میشه ادامه بدم؟ شما ادامه دادی؟
چند هفته ش باشه قلبش تشکیل میشه
این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
من ادامه دادم ولی ۳ ماه اول نشد ویار داشتم بعد اون رفتم باشگا الانم میرم ولی همششش در حال استراحتم۸ ...
بخاطر ویار نتونستی یا ترسیدی ضرر داشته باشه
من از خدامه برم وزنم نزنه بالا چون درحال وزن کم کردن بودم الکی یبار اقدام کردم فک نمیکردم بگیره
دکتر استراحت میده یا خودت؟