2777
2789
عنوان

آیا من باردار هستم

274 بازدید | 65 پست

سلام.خانوما میشه کمکم کنید🥺من ۴ام فقط یکبار اقدام کردم و فردا ینی ۱۶ ام موعد پریودیمه...اصلا علائم پریودی ندارم به شدت دمای بدنم بالاس تنگی نفس دارم زود خسته میشم نبضم هم ۹۰تاس...فک میکنید ممکنه حامله باشم؟واگر باشم صبح بی بی چک نشون میده یا چند روز باید بگذره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
چندروز عقب انداختی

هنوز به عقب انداختن نرسیده فردا باید پری شم ولی هیچچچچ علائکمی نیست درصورتی که من هرماه دو سه روز قبل پا درد و کمردرد شدید میگیرم...و اینکه پریودیام خیلی منظمه تقریبا ۳ ساله ۲۶ رو یه روزم جابع جا نشده

همش خسته ای ؟زیر چشات سیاهه؟همش میگی بخوابم ؟از پاهات احساس سرما میکنی ؟وقتی رو شکم میخوابی دل درد م ...

واای اره دقیقا تقریبا یک هفتس همش خسته و خوابم حتی واسه حمام کردنم به زور میرم...روشکم مشکلی ندارم بخوابم ولی سمت چپ زیر شکمم یه درد ریزی داره

اره اینا علایم چیع

عزیزم بارداری 

منم اینطور بودم 

🤣پاهام یخ میزد همش میخوابیدم بد اخلاق شده بودم صبحا به زور از خواب بیدار میشدم دل درد داشتم نفخ میکردم و زیر چشام سیاه شده بود 

منم ۳روز از وقتم گذشته 

اولین باره اقدام داشتم 

بعد پریودم بود همون چند روز حس کردم گرفته چون چند روز بعد اقدام زیر دلم سمت چپ همش تیر میکشید

فک کنم باید منم بی بی چک بزنم

اینقد استرس دارممم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
واای اره دقیقا تقریبا یک هفتس همش خسته و خوابم حتی واسه حمام کردنم به زور میرم...روشکم مشکلی ندارم ب ...

بارداری عشقم انشالله که یه اقا پسر خوشمل خدا بهت بده 🫠❤️

2809