سلام.خانوما میشه کمکم کنید🥺من ۴ام فقط یکبار اقدام کردم و فردا ینی ۱۶ ام موعد پریودیمه...اصلا علائم پریودی ندارم به شدت دمای بدنم بالاس تنگی نفس دارم زود خسته میشم نبضم هم ۹۰تاس...فک میکنید ممکنه حامله باشم؟واگر باشم صبح بی بی چک نشون میده یا چند روز باید بگذره؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هنوز به عقب انداختن نرسیده فردا باید پری شم ولی هیچچچچ علائکمی نیست درصورتی که من هرماه دو سه روز قبل پا درد و کمردرد شدید میگیرم...و اینکه پریودیام خیلی منظمه تقریبا ۳ ساله ۲۶ رو یه روزم جابع جا نشده
بعد پریودم بود همون چند روز حس کردم گرفته چون چند روز بعد اقدام زیر دلم سمت چپ همش تیر میکشید
فک کنم باید منم بی بی چک بزنم
اینقد استرس دارممم
این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو