2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلار شاید 

چون بالا و پایین میشه ولی طلا هیچوقت ارزشش از بین نمیره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
2805

واسم جالبه،چون اصلاً به این نکته توجه نمیکنین که خرید طلا،سکه،ارز تورم رو افزایش میده،جالبه همه از گرونی گله مند هستن،اما دقیقاً در مورد تورم نقش هم افزایی دارن،و فقط از ریزشش نگرانن،در حالیکه اشتباه بزرگ خریدنشه،شما خودتون دارین گرونی رو بیشتر میکنین

واسم جالبه،چون اصلاً به این نکته توجه نمیکنین که خرید طلا،سکه،ارز تورم رو افزایش میده،جالبه همه از گ ...

باید مواظب کلاه خودمون باشیم

ما هم نخریم بقیه میخرن 

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

2810