2777
2789
عنوان

چجوری جواب فامیل فضول میدید

160 بازدید | 25 پست

بعد مدتی اومدن خونه مون. یهو برگشته جلو من و خواهر و مامانم میگه ایشالا بخت این دو تام باز بشه. اگرم ازدواج نکردن یه آپارتمان میگیرن با هم زندگی میکنن 😑

حالا از خونه مون رفتن باز پا تلفن میگه ایشالا ک شوهر کنن. مامانمم بی عقل برگشته بهش گفته دعا کن به شوهرتم بگو دعا کنه دعای شما میگیره. احساس بیچارگی بهم دست داد. اخه مگه ما محتاج دعای کسی هستیم به تو چه اصن!

ب مامانم گفتم چرا اینجوری میگی مگه ما سرطان داریم دعا کن دعا کن میکنی. گفت خببب حالا. 🤦 

نگید با پررویی جواب بده چون نمیشه بزرگ فامیله. انقد میگه بیا خونه مون ولی من از ترس این مزخرف گویی ها نمیرم. چون دلم میگیره 😕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

زندگی شما رو دیدم عبرت گرفتم عزیزم سرتم تو باسن خودت باشه لطفا خوبه تو شوهر کردی جز حمالی کار دیگه ای نکردی

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه خودش یه پسر داره نزدیک ۴۵ سال مجرد. یه پسر علافم داره از زنش جدا شده برگشته خونه شون‌ آپارتمان جدام نداره. 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
کسی وقتی حرف نامربوط زد بدون هیچ لبخند و حرکتی فقط زل بزن به چشماش جوری که بفهمه از حرفش بدت اومده

حالا بعدشم یهو پرسید دوست پسر داری!؟ 😂

بعدم درباره درآمد و حقوقمون پرسید؟ 😑

جوابشون نده بابا دم دهن ملت نمیشه بست

اره ما چون با فامیل زیاد رفت و امد نداریم عادت ندارم زیاد ولی مردم دهنشون گشاده

مگه چندسالتونه

۳۳

زندگی شما رو دیدم عبرت گرفتم عزیزم سرتم تو باسن خودت باشه لطفا خوبه تو شوهر کردی جز حمالی کار دیگه ا ...

بابا میگم بزرگ فامیله پیرزنه. نمیتونم اینجوری بگم ک 😂

بابا میگم بزرگ فامیله پیرزنه. نمیتونم اینجوری بگم ک 😂

خوب نمیتونی بگی جرعت دارن اینجوری سبکت کنن عزیزم یک بار بگی کلا لال میشن

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

بچه ها وقتی رفتن من تا فرداش دلم گرفته بود.چرا بعضیا شعور ندارن بفهمن ک ما خودمون بیشتر میدونیم چی لازم داریم و شاید غمش تو دلمون باشه انقد تو چشممون نکنن بذارن یه ساعت مهمونی غمامونو یادمون بره دور هم شاد باشیم 😕

نکنه پسرشو مدنظر داره برات ؟آخه گفتی پسرش مجرده

عاقااا حالا گفتم اشاره نکنم. طرف مادربزرگمه اونم داییمه ،😂