منم خانوادم فرهنگ جداشدن رو ندارن میدونم جداش م برم سرکوچه داداشم داد و هوار که معلوم نیست کجا میره ...
پس طلاق نگیر.
زندگی بعد از طلاق خیلی خیلی سخته...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه هروقت گفتم برم سرکار بچه رو بهونه میکنه نمیزاره ولی اینا همش بهونه اس یه بارم خودش گفت که تو بری سرکار دیگه من نمیتونم جلوتو بگیرم چشم نمیگی بهم😑😑از لحاظ مالی منو همیشه اذیت میکنه میدونه برم سرکار دیگه اینو آدم حساب نمیکنم
خب اقدام کنخودتم برو کار کنترس نداره فکر کن صفر هستی از اول شروع کن
ترس داره... بهش جرات واهی نده...
مهریه گرفتن که تو قانون ما کار حضرت فیله...
دست تنها با بچه کوچیک و بدون درآمد، شرایط سختیه برای جدایی
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
خیانت چجوری جبران بشه چجوری اعتماد من برگرده وقتی خودش مغروره هیچ کاری نمیکنه واسه من و زندگیش من چج ...
یه تحقیق و مقاله ی جهانی هست میگه مردا نمیتونن خیانت نکنن ذاتشون اینه . شما هم مغرور باش تو دست و بالش نباش . به خودت برس و پیشرفت کن که حسرتتو داشته باشه