2777
2789

اینجا که دارم عذاب میکشم نمیدونم بعد طلاق چی در انتظارمه چه سختی هایی میترسم جدا شم بدون پول وپشتوانه بعدا پشیمون شم کاش میموندم  و کنار بچم باهاش کاری نداشتم نمیدونم هیچی دیگه نمیکشم مغزم درد میکنه نمیدونم چرا خدا سرنوشتم رو اینجور مضخرف نوشت 

توروخدا هیچوقت عجولانه تصمیم نگیرید،شده بخاطر بچه یکم صبرکنید شاید درست بشه🥲

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا هیچوقت عجولانه تصمیم نگیرید،شده بخاطر بچه یکم صبرکنید شاید درست بشه🥲

درست نمیشه سه ساله منتظرم درست شه نمیشه تا خودش نخواد خدا هم کاری نمیتونه کنه 

خیانت مشروب رفیق بازه دروغگو اولویتش خودشه اصلا براش مهم نیستم

اینا خیلیه عزیزم شوهر منم اولویتش فقط خودشه وکلا انگار هم خونه ایم ومن به خاطر بچه وچون خودم مستقل نیستم مجبوری زندگی میکنم ولی اینایی که گفتی خیانت ومشروب خوردن واینا واقعا به نظرم درست ترین کارو میکنی اینا دیگه قابل تحمل نیس انشالله که خدا بهت کمک کنه بتونی رو پای خودت بایستی وبچتو بزرگ کنی

هیچی فقط ۵۰ گرم طلا دارم اونم مطمئنم ازم میگیره

اسی یه چیزی هم هس که اگه براتون خرج میکنه ومیدونی اگه کاری باهاس نداشته باشی واونم کاری باهات نداره بمون تو خونه خودت وزندگیتو بکن 

اسی یه چیزی هم هس که اگه براتون خرج میکنه ومیدونی اگه کاری باهاس نداشته باشی واونم کاری باهات نداره ...

کاری باهام نداره ولی نمیدونم درکم میکنی یا نه خسته ام از این همه ظلم دلم عشق میخواد اعتماد دوست داشته شدن محبت خیلی سخته چه برم چه بمونم من نابود شدم 

پس جدا نشو فعلا...دنبال این باش ک‌وضعیت رو بهتر کنی....هم وضعیت مالیت رو..هم اجتماعیت رو هم زندگیت ر ...

فقط نگرانیم دخترمه آیندش چی میشه بشه  بچه طلاق میگم نکنه فردا بزرگ بشه بگه چرا بخاطر من موندی یا نه برم و بگه درحقم مادری نکردی 

کاری باهام نداره ولی نمیدونم درکم میکنی یا نه خسته ام از این همه ظلم دلم عشق میخواد اعتماد دوست داشت ...

با تمام وجودم درک میکنم منم همین شرایطو دارم نه محبتی هس نه عشقی نه چیزی فقط تمام تلاشم اینه جلو چشمش نباشیم منم چون مستقل نیستم خانواده امم پشتم نیستن توفامیل ما طلاقو بد میدونن از طرفی بخوام طلاق بگیرم میدونم شوهرم سربچه اذیت میکنه وبچه رو نمیده ترجیح دادم دیگه بسوزم وبسازم ....خیلی وقتادلم براخودم برا تنهاییام میسوزه میشینم گریه میکنم 

2810