2777
2789
عنوان

شدم نود و هفت کیلو حالا چه خاکی تو سرم بریزززمم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 89856 بازدید | 1155 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از برنج بشدت دوری کن چون چاقی میاره واسه من همینطور بود اول لاغر بودم یه مدت زیاد خوردم چاق شدم بعد کم خوردم روزی چند قاشق لاغر شدم از تنقلات و چربی اینا دوری کن سعی کن سالاد زیاد بخوری البته چیز مضری نباید توش باشه که چاقتر کنه مثلا نری سالاد الویه بخوری سالاد سبزیجات و اینجور چیزا وقتی هم سالاد میخوری بهش آبغوره یکم بزن سعی کن چیزای آبدار بخوری چون اشتهات رو کم میکنه یکی هم هر شب قبل از خواب یه قاشق عسل رو با یه حبه سیر و آب جوش قاطی کن یکم ولرم شد بخور این خیلی تاثیر داره مامانم با این روش تو دو سه ماه حدود ۱۰ کیلو اینا کم کرد خیلی تاثیر گذاره یکی هم هر روز یه ساعت ورزش کن رژیم بگیر از تردمیل هم زیاد استفاده کن خیلی خوبه مطمئن باش جواب میده و میتونی  

2805
اسم برنامشو بمنم میدی؟

عزیزم عکس رو برات فرستادم

برنامه رو که نصب کردی اول وزن الانت رو وارد میکنی بعد قدت رو میزنی بعد وزن ایده‌آلی که خودت میخوای اونم میزنی که میخوای به این وزن برسی حتما ردیاب آب رو هم فعالش کن که بهت یادآوری کنه که روزی ۸لیوان آب بخوری یه ساعت معینی هم تایین کن که همون ساعت ورزش کنی خودش یادآوری می‌کنه که الان وقت ورزش کردنه 

چهارتا برنامه س اولیش مخصوص شکم و پهلو دومیش بازو هاتو میخوای لاغر کنی سومیش باسن و پاها چهارمیش هم میخوای کل بدنت رو لاغر کنی

عزیزم عکس رو برات فرستادمبرنامه رو که نصب کردی اول وزن الانت رو وارد میکنی بعد قدت رو میزنی بعد وزن ...

لطف کردی عزیزم ممنونتم🙏🌹

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

خانوما من یه مدت مریض بودم صورتم آب شده میشه یه قرص بدون ضرر بگین برای پر شدن صورت گیم آپ خوبه؟! 

شیرخشک و اینا ن فقط قرص بگین ممنونم 

اوست کوروش .پسر بهشت در اوستا .سیروس در تورات .سایروس در انجیل . ذوالقرنین در قرآن کریم..من زادگاهه کوروشم.. آزاده ای پر شورشم.. من شهر پاک آرشم. خون رگ سیاوشم.. از غرب از ماد امدم.. از گلشن داد آمدم. من شیر زن پارسم... موج خلیج همیشه فارسم.. ارژنگ پاک مانیم.. من پارتم اشکانیم.. من شاه بیت خاورم 

اسم یا آی دی کانال شو میدی

@siyahdune

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

برو پیش دکتر بابک کاویان منش، هیچی نگو 

خودش بهت میگه چرا لاغر نمیشی، من رفتم گفت تو هیچیت نیست ، فقط پرولاکتینت بالاست، بعد از شیر گرفتن پسرم هنوز بالا مونده بود.کلی هم ازمایش دادم همه مدلشو، واقعا هیچیم نبود.یه چندوقت چیزایی که شیرمو‌کم میکرد خوردم همه میگفتن لاغر تر داری میشی .

تا اینکه دوباره حامله شدم 😂😂😂😂

2809