2777
2789
عنوان

مامانا سوالم ممکنه مضحک بنظر برسه ولی بخدا خیلی ب کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 39 پست
عذاب وجدان نگیر. خیلی کار خوبی کردی بچه‌ها ی منم همینن. اصلا هیچ علائم خوابی توشون نیست. ولی مجبور ...

پس شمام زورکی میخوابونین؟خدا خیرتون بدم داشتم از بغض خفه میشدم کمی آروم شدم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بپرس حتما بخر بچه داغون میشه منم میخام بخرم اگه اینجور پیش بره ... زانو و کمر ندارم دیگه اصلا نم ...

بمیرم خواهر درکت میکنم بخدا من روزی هزار بار توبه میکنم ک دیگ بچه نیارم دست تنها پدرم درومده این خوابش تنظیم شه دیگه واقعا هیچی از خدا نمیخام

2805
فداتشم ممنون وقت گذاشتی راهنماییم کردین خیلی آروم شدم نزدیک بود دق کنم سر شبی

خواهش میکنم من همیشه در کنار مامانهای اینجا هستم ❤️🥰 تا جایی که بتونم و فرصت کنم جواب میدم و لذت میبرم از هم صحبتی با مامانها آروم باش مامان جان تا بزرگ بشه کلی چالش و داستان هست باید قوی باشی😘

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خواهش میکنم من همیشه در کنار مامانهای اینجا هستم ❤️🥰 تا جایی که بتونم و فرصت کنم جواب میدم و لذت می ...

خیلی ازتون ممنونم.... اگه بذارن والا من تو همین ی سال قشنگ ده سال پیر شدم خواهر دندون تو دهنم نمونده شما ک غریبع نیستی 😂

بمیرم خواهر درکت میکنم بخدا من روزی هزار بار توبه میکنم ک دیگ بچه نیارم دست تنها پدرم درومده این خوا ...

قربونت بشم عزیزدلم امیدوارم خابش تنظیم بشه موفق بشی 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»