2777
2789

سلام شبتون بخیر مادرا 

دختر من یکسال و نیمه

دختر من صبح ساعت ۱۰ بیدار شده از خواب ظهر هم در حد ۴۵ دقیقه خوابیده فقط الان ب زور دعوا و عصبانی شدن خوابوندمش

الان عذاب وجدان گرفتم ک چرا دعواش کردم تا خوابه

بخدا اگه نخوابونمش تا صبح بازی میکنه و اصلا خوابش نمیاد همیشه اینجوریه و من الان دیگه واقعا خسته و له ام نمیتونم دیگه از صبح تا شب دنبالش میدوام

شما بچهاتونو سر ساعت میخوابونین یا هر وقت خودشون خوابشون اومد؟؟

پسر من یازده ماهشه مشکلم همینه نمیخابه در طول روز ده حد نیم ساعت تا دوازده بیداره خیلی هم شیطونه اخر شبا جنازه هستم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بعد از ظهر نخوابونش .عصر به بعد غذاهای مقوی و پر انرژی مثل شکلات و گرمیجات نده . حتما هم انرژیشو تخلیه کن با بازی های حرکتی یا ببر پترک و خانه بازی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پسر من یازده ماهشه مشکلم همینه نمیخابه در طول روز ده حد نیم ساعت تا دوازده بیداره خیلی هم شیطونه اخر ...

بخدا من دیگه انقد خودمو زدم حد نداره الان نشستم ب گریه زاری ک چرا زورکی خوابوندمش ولی ابدا این بچه خوابش نمیاد تا صبح اگه ب زور نخوابونمش میدوه ظهرم فقط چهل پنج دقیقه خوابیده دلم میخواد بمیرم الان

پسر من ۲۰ ماهشه، صبح ۸ بیدار میشه، ۹ میخوابه تا ۱۱، بعد ۳گ۴ دوباره حدود سالت میخوابه شب هم حدود ۱۰ میخوابه تا صبح، البته دو بار هم برا خوردن شیر شبا بیدار میشه، وقت خوابش رو میدونم هر وقت هم خوابش بیاد دستم رو میگیره میبره اتاق خواب و میگه شیر لالا. تو هم براش یه تایم بزار و اون ساعتها بخوابون تا عادت کنه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
ببین عادتش بده زود بخوابه. الان سن مهمی هستش. بچه های من 9خوابن. چون برقارو خواموش میکنم. خونه سکوت ...

ببین من خودمم معتقدم بچه باید خودش خوایش بیاد ولی بچه من اصلا خوابش نمیاد بخدا اگه ب زور نخوابونم تا صبح میدوه تو خونه بعد شوهرم صبحا زود میره سرکار خیلیم خابش سبکه میگه ی کار کن بچه کمتر سرصدا کنه اینم مدام کاسه بشقابا رو میکوبه تو هم دارم روانی میشم الانم دارم دق میکنم ک چرا زورکی خوابوندمش

پسر من ۲۰ ماهشه، صبح ۸ بیدار میشه، ۹ میخوابه تا ۱۱، بعد ۳گ۴ دوباره حدود سالت میخوابه شب هم حدود ۱۰ م ...

ببین الان بچه تو ماشالا دو ماه از بچه من بزرگتره دو بار تو روز میخوابه

بچه من در کل روز نیم ساعت چهل پنج دقیقه میخوابه شبم تا دوازده و یک میدوه اصلان خوابش نمیاد روانی شدم من

بخدا من دیگه انقد خودمو زدم حد نداره الان نشستم ب گریه زاری ک چرا زورکی خوابوندمش ولی ابدا این بچه خ ...

منم امشب گریه کردم از خستگی... زورکی بخابونی بهتره بچه که نمیفهمه برای خودش ضرر داره تا دیر وقت بیدار موندن بعدم حق داری ادم که قرار نیست همیشه با حوصله تا کنه ... من دوبار پسرمو بردم پارک امروز عصر حای به زور هم نخابید در نهایت انقدر گریه کردو نق زد که منم همراهیش کردم خودمو خالی کردم ... اگه نخابید زوری بخابونش یا قطره تنظیم خواب بخر براش بچه تو این سن نیاز به خولب داره چون خیلی هم خسته میشن 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
هر وقت خودش بخواددختر من اصلا زور رو نمیپذیرهیک سالشه فداش بشم ولی نخواد بخوابه نمیخوابههههههه

منم خیلی تلاش کرد نخوابه ولی خوابوندمش بمیرم الهی دارم دق میکنم🥲🥲

تازه پسر من تا صب هم شیر میخوره یعنی من حتی شبا هم نمیتونم بخابم ... دختر تو چی ؟

2810