2777
2789

شرایط من تو تاپیکهام هست خیلی خیلی خلاصه میگم بعدش اضافه میکنم ، من با یکی همکلاسی هام سه سال رل بودم پسر گل واقعا عاشق هم ولی بخاطر یه سری شرایط کات کردیم با هم ولی همچنان دوست دانشگاهی و اکیپی موندیم ولی با اینکه اولش قبول کرد که کات کردیم هنوز دلش گیره. 

من بعد کات نامزد کردم نامزدم هم آدم فهمیده ای هست درک میکنه که قبلا رل داشتم چون خودش هم داشته مشکلی هم دوستی همکلاسی ها نداره. 

حالا شما به عنوان پسر یا دختر جای اینا یا من بودید چیکار میکردید⁉️ بچه ها این وسط خیلی اتفاق ها دیگه هم افتاده همش توضیح میدم یا چیزی بیشتری خواستید بدونید بپرسید. 

مرسی که وقت میزارید. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا که اقایون دارن میان لطفا یه عطر خوب مردونه معرفی میکنین؟ گرون نباشه 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

به عنوان یک آقا ترجیح میدم دیگه نخونم 

وقتی نامزد کردی و ..

فکر کردن و حرف زدن و .. در مورد رابطه های قبلی و .. کلا اشتباهه و تمام گذشته باید پاک بشه 

تا جایی که بشه باید قطع رابطه و .. هم بشه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
نامزد کردی بقیه دیگه کامل حذف

اکسم از ترم ۱ تو اکیپ دوستی ما بوده اینقدر این ۳ سال هوامو داشته همش برام انتخاب واحد میکرده با هم کلاس بر میداشتیم جزوه برام تهیه میکرده اینا درسی تازه با خانوادم رفت و آمد میکرده همه جوره حمایتم میکرده

حس میکنم خودتم بهش فکر می‌کنی که تاپیک زدی.چقد زود بعداز کات نامزد کردی یعنی کامل ازذهنت بیرونش کردی یا ازسرلج نامزدکردی

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
محل به اون رل نمیدم وقتی نامزد دارم

دوست دانشگاهی هستیم دیشب زنگ زده مامانم گریه کرده امروز دانشگاه نیومد خواهرش زنگ زدم پیگیرش شدیم بعدش خواهرش منو رسوند خونه میگم خیلی با هم صمیمی بودیم همین هفته قبلی تولد برام گرفتن تو دانشگاه اینم کادو داد بعدش چقدر برا منو نامزدم آرزو خوشبختی کرد 💔

حالا که اقایون دارن میان لطفا یه عطر خوب مردونه معرفی میکنین؟ گرون نباشه

لاست چری از تام‌فورد

عزیزم دیگه نامزد کردی با بقیه کات کن

اخه دیگه رل نیستیم که کات کنیم فقط دوست دانشگاهی هستیم 

به عنوان یک آقا ترجیح میدم دیگه نخونم وقتی نامزد کردی و ..فکر کردن و حرف زدن و .. در مورد رابطه های ...

بخاطر شرایط سربازی و کاری و اینها مجبور شدیم کات کنیم خودش هم قبول کرد اولش حتی جشن تولدم کادوش رو که داد گفت با آرزوی خوشبختی برای منو نامزدم ولی از دیشب زنگ زده گریه کرده صبح هم دانشگاه نیومد دیگه منم گفتم اگه لجبازی میکنی دانشگاه نمیای پس منم نمیام چون همه این سالها تو ازم حمایت کردی منم حالا نمیزارم زندگی خودت رو به بازی بگیری ، حالا نامزدم با رل داشتن قبل خودش یا دوست همکلاسی پسر مشکلی نداره حتی خودش چون درسش تموم شده چند بار تو پروژه ها به ما کمک هم کرده میدونه من خیانت نمیکنم بهش. 

حس میکنم خودتم بهش فکر می‌کنی که تاپیک زدی.چقد زود بعداز کات نامزد کردی یعنی کامل ازذهنت بیرونش کردی ...

فکر که میکنم با نامزدم سر یه پروژه دانشگاهی آشنا شدم کارمند یه شرکته بعدش شرایطش مناسب تر بود کم کم بین منو اکسم داشت بهم میخورد تصمیم گرفتیم کات کنیم که دوستی مون ضربه نخوره و راست میگی از ذهنم که هیچی از قلبم بیرون نرفته هنوز دوسش دارم ولی بعنوان یه دوست یه حامی خیلی برام زحمت کشید تو این سه سال