2777
2789
عنوان

خال مادرزادی

82 بازدید | 13 پست

سلام کسی بوده بچش رو لپش خال مادر زادی داشته باشه میخوام بدونم چی شد خالش رفتش یا مونده دختر من دنیا اومد رو لپش یه خال تقریبا یک سانتی اما خیلی کمرنگ داشت رفته رفته رنگش قهوه‌ای کمرنگ شده به نظرتون حرکت میکنه بره کنار گوشش یا ن هر کی تجربه ای داره بگه ممنون میشم 

رفته رفته کمرنگ‌ تر میشه ولی کامل محو نمیشه

یعنی الان که از روز اولش پر رنگ تر شده رفته رفته کمرنگ‌تر میشه همسرم میگه نگران نباش صورتش بزرگ شه این خالم کوچیک میشه چون دختر هستش نگرانم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
برادرزاده من یه خال داشت که کوچیک و کمرنگ شد ولی از بین نرفت اتفاقا خیلی هم قشنگه

یعنی خال دختر منم کوچیک و کمرنگ میشه الان چند سالشه برادر زاده قشنگت 

۱۶ سالشه بله قطعا کوچیک و کمرنگ تر میشه

وای چقد خیالم راحت شد اخه رو لپشه جیگر طلا 

الانشم خیلی خاصش کرده اما بعضی ها یه جوری میگن وای چه خال بزرگی داره دلم میشکنه 

یعنی الان که از روز اولش پر رنگ تر شده رفته رفته کمرنگ‌تر میشه همسرم میگه نگران نباش صورتش بزرگ شه ا ...

اره رفته رفته کم رنگ تر میشه سنشم بره بالاتر راحت سرپایی لیزر میکنن هیچی نمیمونه 

پسر دختر نداره که😁

اره رفته رفته کم رنگ تر میشه سنشم بره بالاتر راحت سرپایی لیزر میکنن هیچی نمیمونه پسر دختر نداره که😁

دقیقا منم به همه میگم خدا رو شکر بچم سالمه خیلی نازش کردش خالش بزرگ شد دوسش نداشت میره با لیزر برمیداره مهم سلامتیشه اما خب به عنوان یه مادر یه وقتایی حرفاشون اذیتم میکنه 

دقیقا منم به همه میگم خدا رو شکر بچم سالمه خیلی نازش کردش خالش بزرگ شد دوسش نداشت میره با لیزر برمید ...

بله درسته الان همه ظاهر بینن و از رو ظاهر قضاوت میکنن

خداروشکر که سالمه یه خال اصلا مسئله مهمی نیس

ایشالا سنش رفت بالا حالا یا با کرم های قوی یا لیزر رفع میشه

فرایندشم تا جایی که میدونم سرپایی و راحته

بله درسته الان همه ظاهر بینن و از رو ظاهر قضاوت میکننخداروشکر که سالمه یه خال اصلا مسئله مهمی نیسایش ...

مرسی بابت اعتماد به نفسی که بهم دادین خدا خیرتون بده عزیزم