2777
2789
عنوان

کاش این لالایی طولانی تر بود🥺🥺🥺

396 بازدید | 15 پست

لایی لالایی گل لالا مهتاب اومده بالا موقعه ی خواب حالا

لایی لالاییی گل نی نی، روی ابرا بشینی خوابای خوب ببینی

مامانه خوبت پیشت میمونه قصه میخونه دونه ب دونه

آواشو خیلی دوستدارم🥺کاش طولانی تر بود

کاربر سال ۹۸ هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اسی منو بردی به بچگیام😢 مامانم میخابوند رو پاهاش وبرام لالایی میخوند و بافتنی میبافت تا کمک خرج خونه باشه فضای سرد و بی پول خونه با آغوشش برام گرم میشد چندین سال گذشته ولی فک کردن بهش حالمو بد میکنه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نه طولانی تره الان این تیکش من یادم اومد مثلا لا لالایی گل مریم اشکت میباره نم نم خوابت میبره کم کم

والا نمیدونم اونی که ایشون نوشته من موسیقیشو فقط شنیدم که همینه کلا سرچشم کردم تو نت فقط همین بود متنش چیز دیگه ای نیورد

این اصلش مال بنیامین نبوده اونم خودش بعدا از رو این لالایی اونو میسازه خودش گفت تو برنامه کلاه قرمزی ...

آره دیگه بعدش بنیامین طولانی ترش کرد شعرشو فک کنم برای حضرت علی اصغر خوند ولی ملودیش همونه

آره دیگه بعدش بنیامین طولانی ترش کرد شعرشو فک کنم برای حضرت علی اصغر خوند ولی ملودیش همونه

والا اونموقع گفت وایه دخترم خودندم

ولی ایناش مهم نیست اصلش اینه که همینه متنش بخشی از لالایی رو هم سرچ کنی همینو میاره اون اورجینال نیست

اونو من شخصا دوست ندارم 

2810