2777
2789

لطفا کسی قشنگ و کامل توضیح بده چ ازمایش هایی باید برم چ دکتری برم چیا بخورم کی پرونده باید تشکیل بدم

به بدبختی سلام کن 

باید بری متخصص زنان میگه چیکار کنی 

و مبارکه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

فولیک اسید بخور هر چه زودتر بهتر  

برو دکتر زنان آزمایشات لازم رو می‌نویسه برات 

بهداشت هم بری پرونده تشکیل بدی آزمایشات اولیه بارداری تو مرکز بهداشت رایگان هست 

اما دکتر بنویسه هزینه داره 

هشت هفته هم میری سونوی قلب 

مبارکه عزیزم 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فولیک اسید بخور هر چه زودتر بهتر برو دکتر زنان آزمایشات لازم رو می‌نویسه برات بهداشت هم بری پرونده ...

یعنی اولین کاری و الان باید بکنم اینه ک برم متخصص زنان؟؟

اسید فولیک از فردا بخور میوه زیاد بخور سردی و گرمی زیاده روی نکن انار شیرین بخور زردی نگیره سرمانخور مراقب باش اش شله قلمکار اینا بستنی زیاد بخور وزن بگیره الان زوده ولی تو برنامت باشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

خانه بهداشت صبح برو بهت اسید فولیک رایگان میدن بهت دکتر زنان هروقت دید شش هفته شدی برو سونو دکتر زنان برو اگه میلاد می خوای بری از الان نوبت بگیر چون پرونده تشکیل نمیدن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اسید فولیک از فردا بخور میوه زیاد بخور سردی و گرمی زیاده روی نکن انار شیرین بخور زردی نگیره سرمانخور ...

میترسم فعلا قرص یخورم میخام بزارم دکتر بنویسه یا بگ بهم 

میگم دکتر چ ازمایش هایی مینویسه تو ماه اول و دوم مگه؟

یعنی اولین کاری و الان باید بکنم اینه ک برم متخصص زنان؟؟

آره دیگه باید پرونده تشکیل بده برات 

میتونی هم اول بری بهداشت پرونده تشکیل بدی آزمایشات رو بنویسه انجام بدی جوابش رو ببری پیش متخصص زنان 

اینحوری دوبار ویزیت نمیدی 

بعد برات سونو می‌نویسه 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809