2777
2789
عنوان

عکس جنین خواهشا اگه روحیه حساس داری نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 9039 بازدید | 193 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت چیه بخش زنان

خدمات

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
ن مرده بود تو شکم مادر ناهنجاری داشت دقت کنی ۶ تا انگشت دست داره

پس خوب شده فوت کرده..

بچه بیمار مایه دردسر و غمه

خدا ب هیچکس فرزند ناسالم نده

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

وای چقدر باحاله انگار دختره

ن پسره

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
اخی پسره چرا مرده

ناهنجاری داشت

بعد اینو چیکار میکنن میندازنش بیرون؟ 🤔

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید
یا ابوالفضل چه کار دردناکی. کدوم مادر دلش میاد. خودشون غسلش میدادن دیگه

براش دعا کنید همش میگه میرم تو حموم اون صحنه ها یادم میاد زار زار گریه میکنم خیلی حال روحیش بده بمیرم براش😔

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄