2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

134 بازدید | 6 پست

فکر می‌کنه من کلفتشم همش من باید کار کنم برام قیافه میگیره برا تولدش کادو خریدم اون برا تولدم هیچی نگرفت خاله زنک نیستم ولی آدم دلش میگیره من ک کاریش ندارم چطوری رفتار کنم پرش پلک گرفتم بخاطر رفتارش بنظرتون ب مادرشوهرم بگم بهش تذکر بده مادرشوهرم متوجه رفتارش هست و مدام بهش تذکر میده 

نه عزیزم به نظرم اگر مدام بهشون تذکر میدن پس این آدم خودش رو زده و نفهمیدن و داره از روی عمد این کارا رو انجام میده به نظرم شما اصلاً بهش محل نده و اصلاً توجهی به رفتارش نکن بذار انقدر ادامه بده تا خسته بشه

به مادرشوهرت نگو هرجورم باشه بالاخره طرف دخترشو میگیره 

و دوباره کادو نخر 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نه عزیزم به نظرم اگر مدام بهشون تذکر میدن پس این آدم خودش رو زده و نفهمیدن و داره از روی عمد این کار ...

بالاخره آدم هی خودشو بزنه ب اون راه آخر سر ک یهو میترکه من خودم اینجوریم هیچی نمیگم یهو شروع میکنم ب داد زدن و جیغ زدن و فوش دادن

بالاخره آدم هی خودشو بزنه ب اون راه آخر سر ک یهو میترکه من خودم اینجوریم هیچی نمیگم یهو شروع میکنم ب ...

خخوب اشتباه می‌کنید من خودم از خیلی از رفتارهای خانواده همسرم راضی نیستم اما سعی می‌کنم کاری هم انجام ندم که بعداً دلم بسوزه

بالاخره آدم هی خودشو بزنه ب اون راه آخر سر ک یهو میترکه من خودم اینجوریم هیچی نمیگم یهو شروع میکنم ب ...

برای اینکه نترکی ، محترمانه و با خونسردی جوابشو بده یا اگه بهت کار میده ، بگو فلان کارو انجام میدم بعد ، بعدم محل نده و انجام نده ، منم از بس جواب نمیدادم ، پر از خشم فروخورده بودم ، دیگه یه روز مثلا مادرشوهرم حرفی میزد با تندی جوابشو میدادم ، پیش همه آدم بده میشدم ، کسی نمیدونست من پر از خشمم ، فقط میدیدن که من با تندی جواب میدم و میشدم آدم بده