رفیقامو دعوت کنم بشینیم تا صب حرف بزنیم و بخندیمو گریه کنیم،کلی درد و دل کنیم بازی کنیم شب باهم بخوابیم بدون هیچ دغدغه ای که آی فردا فلان باید برم سرکار یا دانشگاه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! 🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد دیوانه من میبینمش...🥲 سر آغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت 👩🦯خیابانی پوشیده از ترس 🍂 و دوشیده از عشق 🖤 سر انجامِ حالی بودم 👤 که آینده ای نامشروع داشت 🥂 و من چه بی پروا 🙇♀️ در پی پروانه شدن 🥀 و چه دیوانه و بی بال👣 در پی پرواز 🦅....من چیزایی رو با خنده تعریف میکنم که واسه ثانیه به ثانیه اش گریه کردم 🥲 جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤