دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
50 مرتبه به نیت سلامتی آقا امام زمان و یاری گرفتن در انجام کارهام از ایشان ( ببخشید سرم شلوغه بیشتر میفرستادم)
اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️
اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️
قبول باشه عزیرم انشالا با نگاه ویژه امام زمان حاجتروا شی❣️🌹عزیزم همینکه شرکت کردی کلی ثواب داره تاپ ...
ممنونم شما هم عاقبت بخیر بشی پاداش ویژه ای داری با این کار خیرت عزیزم
الهی همه حاجت روا بشید
@مائده6525221 @afsooonnn دوستان اگر دوست داشتید شرکت کنید
سلام خواهر گلم
یک دنیا تشکر بابت دعوتتون 🌸
100 مرتبه
استارتر از شما هم تشکر میکنم خدا خیرتون بده
شما و ، استارتر به تاپیک امام زمان علیهالسلام دعوت میکنم
لینک تاپیک در امضام هست متن سبز رنگ
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام خواهر گلم یک دنیا تشکر بابت دعوتتون 🌸100 مرتبه استارتر از شما هم تشکر میکنم خدا خیرتون بده شما ...
چشم حتما🌹🌹
خواهش میکنم مهربونم
" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نامهای اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث پدر : اورانوس مادر : گایا همسر : هیپریون فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه وابستگان : خواهر تایتان ها مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
خیلی ممنونم عزیزم از شما و استارتر عزیز منم ۱۰۰ مرتبه میخونم ان شاالله اللهم عجل لولیک الفرج به حق ح ...
حاجت روا بشی عزیزم
التماس دعا
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)