2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک اختلاف سنی 12 سالی خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا سن مناسبیه سن شما

تو ایران بیش از حد پایین اومده و افتضاح شده 

بنظرم ازدواج تو سن ۲۰ تا ۲۵ اشتباهه این نظریه منه بعدش میتونی بهش فکر کنی 

کاربرای آقا و خانم هر دو برای من قابل احترام هستن ولی آقایون لطفا درخواست ندن چون ترجیح میدم با هم جنس های خودم گفتگو کنم🙏🏻😇اگه سوالی درمورد فیلم و سریال داشتی میتونی ازم بپرسی چون خیلی میبینم🥸حالا که تا اینجا خوندی اگه دوست داشتی یه دعا یا آرزوی خوب برام کن که از ته دلت باشه☺️🩵

ببین یچیزی بهت میگم شاید حالتو بهتر کنه قبلش ازت چنتا سوال میپرسم 

شاغلی؟

چه حسی به شخصیت و ظاهر خودت داری ؟

تو این سن چه دستاوردی داری که بهش افتخار میکنی 

جواب سوالامو بده تا بعد یچیزی بهت بگم 

2805

دختر عمه ی مامانم تو سن ۳۸ سالگی ازدواج کرد چقد فامیلاش بهش طعنه میزدن ک تو پیر شدی ترشیده شدی ب حرف هیچکسم گوش نداد الان با یه تاجر ازدواج کرده ک میتونه کل فامیلای دختره رو بخره

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈
چی بگم واقعا😞

۳۰ اصلااااا دیر نیست اصلااااا

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من سن کم نمیتونم..

رل و من11 سال داریم

3 تا رل داشتم2 تاشم دهه 70 بود

در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد. دُنیآی‌مَن‌خُلاصه‌میشه‌توچِشآت💗H)

ازدواج ربطی به سن سال نداره 

خودت باید زرنگ باشی بری دنبالش 

مثلا در حد معقول به خودت برسی؛ بری بیای ؛ اگه کسی معرفی کرد بری ببینی آشنا بشی

میتونی سایت های همسریابی ثبت نام کنی و آشنا بشی 

الان متاسفانه ازدواج سنتی کم شده 

از اون طرف پسر با موقعیت مناسب و خوب و سالم و چشم و دل پاک و اهل زندگی خیلی کمه 

ایشالا با یک مورد خوب آشنا میشی و ازدواج میکنی

بخدا نمیدونی چه دردیهنمیدونی بقیه چطور نگاه میکنن و چیا میگن پشت ادم

میفهممت  بخداا.

زنعموی مم ۳۶ سالش بود ازدواج کرد همه میگفتن دیره فلانه الان دوتا پسر داره یکی کلاس اولی یکی سوم

نارحتی شما  بخاطر اختلاف سنی 12 ساله بود؟؟ 

اینجا یه جو عجیبی داره که مادر شدن قبل از 30 رو اولویت میبینن و هی میگن اختلاف سنی کم باشه در حالی که من هر چی میبینم مادر ها که اختلاف سنی بیشتری با بچه دارن صمیمی تر هستن، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2809