2777
2789
عنوان

دورهمی جذابای سایت😍💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 161 پست
خداروشکر قشنگم 😍😍😍😘💃🏻

😽💕یه آهنگ بگو دان کنم 💅

_________________________________________________________   نیستمتون نه همتون بیشترتون.. اشنا بشیم؟ نه ممنون من درگیر اینم با همینایی که آشنا شدم چطور ناآشنا بشم 😸👌🏻

😽💕یه آهنگ بگو دان کنم 💅

صدمو گذاشتم انتیتا قفلی منه این روزا 

یا مگه میشه مهراد جم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوف نمیدونم یهو بی دلیل تپش قلب گرفتم چرا

بی دلیل که نمیشههه... 

_________________________________________________________   نیستمتون نه همتون بیشترتون.. اشنا بشیم؟ نه ممنون من درگیر اینم با همینایی که آشنا شدم چطور ناآشنا بشم 😸👌🏻

😽💕یه آهنگ بگو دان کنم 💅

انیتا

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

2804
نمیدونم والا

منم همین بودم فکر میکردم حالا یه اتفاقی میوفته 😹فعلا که هیچی نشده 

صدمو گذاشتم انتیتا قفلی منه این روزا یا مگه میشه مهراد جم

مگه میشه🥲عالی بود 

@مشید_خانوم دروغ میگه🥺من عاشقتونممممم🤕🫂بوس ب دوتاتون😍قلب منیددداصن یکیتون قلب منه اون دیگری نفس ...

😂❤😔سلام یار همیشگی من

خیلی دوست دارم

اما تو بی وفایی

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 این کاربر فمینیسته 😉

سلام علیکممم

سلامم خوش اومدی

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

سلاااممم عشق اول و اخرمم🤣😝الکیی😝🤣🤣🤣چطوری خوبییی؟؟

میدونم الکییییی

قربونت تو خوبیی

شکر خدا ماهم خوبیممم 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2809