بهم میگی که به نظرت اینکه بیخیالش بشم کارخوبیه یا نه؟
اون بیخیالم شده؟
من به هدفام میرسم هر چقدرم که اوضاع بد باشه هر چقدرم که غیرممکن باشه برای من راهی به غیر از موفق شدن وجود نداره فقط یه راه هست اونم موفق شدنه چه پای پیاده برم چه با یه همنشین من باید بهشون برسم این تنها راهه زنده بودنه. یا میمیرم یا بهش میرسم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من به هدفام میرسم هر چقدرم که اوضاع بد باشه هر چقدرم که غیرممکن باشه برای من راهی به غیر از موفق شدن وجود نداره فقط یه راه هست اونم موفق شدنه چه پای پیاده برم چه با یه همنشین من باید بهشون برسم این تنها راهه زنده بودنه. یا میمیرم یا بهش میرسم
حرفاشون درست در اومده برا من، ولی خب احتمال خطا هم هست..
_________________________________________________________نیستمتون نه همتون بیشترتون.. اشنا بشیم؟ نه ممنون من درگیر اینم با همینایی که آشنا شدم چطور ناآشنا بشم 😸👌🏻
_________________________________________________________نیستمتون نه همتون بیشترتون.. اشنا بشیم؟ نه ممنون من درگیر اینم با همینایی که آشنا شدم چطور ناآشنا بشم 😸👌🏻