2777
2789
خب تو باید شوهرت رو مجبور کنی بهت پول بده وقتی برات خرج نمیکنه و تو طلا میفروشی برای لباس و پوستتفکر ...

چ حرف قشنگی زدین 

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش خریده

خب بخره هدیه داده 

دیگه هیچ دخل و تصرفی توشون نداره

اگه به عنوان پس انداز خریده موضوع فرق میکنه

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

آره کلا من خییییلی لباس بهم روحیه میده و پوست واقعا برام مهمهمی‌خوام پوروفایلو تزریق کنم ،خوبه؟

کلا ادم به بهانه همین تغییر و خریدهاس که زندگی رو میتونه تحمل کنه دیگه ٫ اینا نباشه که دیگه ادم انگیزه و دل خوشی نمیمونه براش 

مزوژل منظورتونه؟نمیدونم عزیزم برید دکتر هرچی لازم باشه براتون انجام میده٫ مثلا برای مشکل من دکترم گفت مزوژل زیاد تغییری برای تو ایجاد نمیکنه بجاش لیزر کردم 

به نظرم بستگی به خودتون و همسرتون داره یکی از اقوام ما اینکارو کرد الان دارن طلاق میگیرن البته مشکلات زیادی دارن ولی هر جمله درمیون شوهرش اون طلاهایی که براش خریده بوده دور از چشمش فروخته رو میزنه تو سرش خونه مستأجری دارن البته اون طلاها رو خرج زیباییش نکرد الکی هدرشون داده لباس خریده بوده باهاشون خیلی زیاد بودن طلاهاش الکی رفتن که رفتن که رفتن بعد هفده سال زندگی مشترک هنوز تو خونه مستأجری میشینن بچه هم ندارن بسیار فقیرانه زندگی میکنن البته خیلی خوبه آدم برسه به خودش اما به نظرم بعدش هم به کاری که قراره انجام بدید جوری فکر کنید که همه عواقبش درنظر گرفته بشه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
به نظرم بستگی به خودتون و همسرتون داره یکی از اقوام ما اینکارو کرد الان دارن طلاق میگیرن البته مشکلا ...

واسه فروختن طلاهای خودش باید از شوهرش اجازه

میگرفت؟

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

2810