من کلا ادم لاغریم امسال هم تو بارداریم دوبار اثاث کشی کردک که خلی تحرک داشتم با وجود یه بچه دوساله. بعد دیشب رفتم دکتر گفت خیلی شکمت کوچیکه با ارفاق به 26 هفته میخوره نه 28 هفته خیلی استرس گرفتم بچمم حرکاتش خیلی قویه نمیدونم چرا انقد شکمم کوچیک مونده هرکی میبینه میگه چرا تو هتماه انقده شکمت دیگه نگران شدم میگم نکنه مشکلی داره بچه سونو های ان تی و انومالیمم خیلی خوب بودن ولی برا وزنش هنوز نرفتم
من دیدم زن حامله از ظاهرش معلوم نبوده تا اخر بارداری احتمالا شما هم جزو اون دسته اید .
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
اصلا استرس نداشته باش منم لاغرم وقتی 7 ماهه حامله بودم خالم میگفت تو بچت مشکل داره لباس میخریدم میگفت سایز صفر بخر بچت ریزه اون همه من لباسه سایز صفر خریدم بچم دنیا اومد چهار کیلو بود همه رو دادم به کسی تا 9 ماهگی اصلا زیاد مشخص نبود حامله ام فقط ماه آخر یکم شکمم زده بود بیرون