2777
2789

من کلا ادم لاغریم امسال هم تو بارداریم دوبار اثاث کشی کردک که خلی تحرک داشتم با وجود یه بچه دوساله. بعد دیشب رفتم دکتر گفت خیلی شکمت کوچیکه با ارفاق به 26 هفته میخوره نه 28 هفته خیلی استرس گرفتم بچمم حرکاتش خیلی قویه نمیدونم چرا انقد شکمم کوچیک مونده هرکی میبینه میگه چرا تو هتماه انقده شکمت دیگه نگران شدم میگم نکنه مشکلی داره بچه سونو های ان تی و انومالیمم خیلی خوب بودن ولی برا وزنش هنوز نرفتم

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دیدم زن حامله از ظاهرش معلوم نبوده تا اخر بارداری احتمالا شما هم جزو اون دسته اید . 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

نه عزیزم خداروشکر سالمه دیگه نگران نباش 🌹 🌹 🌹 🤗 🤗 

ماه اخر جنین وزن میگیره 

انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 🤗 🌹 🌹 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزنشم برو اگه کم بود برو کالر داپلر 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
2805

من یه خواهر دارم تا پایان ۹ ماهگی اصلا معلوم نبود بارداره مگه اینکه لباس تنگ میپوشید 

وقتی هم بچه ش دنیا اومد وزنش نرمال بود ۳ کیلو بود 

خدارو شکر صحیح و سالم هم بود 

الکی به خودت استرس نده 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
منم۲۵هفتمه ولی شکمم بزرگ نیس سربچه اولمم همیجوربودم بدنیااومد۳۲۰۰گرم بودمن قدم بلندشکمم زیادنشون نمی ...

منم همینجوریم قد بلند و لاغر برا بچه اولمم معلوم نمیکرد

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا حالا ندیده بودم دکتر از روی سایز شکم چنین حرفی بزنه

شما هم مثل خیلی از خانم های دیگه موقع بارداری خیلی شکم بزرگی ندارید که به اناتومی بدنتون ربط داره 

من شاغل بودم و تا شش ماهگی هیچ کس نمیدونست باردارم  تا خودم برای مرخصی گرفتن اعلام کردم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اصلا استرس نداشته باش منم لاغرم وقتی 7 ماهه حامله بودم خالم میگفت تو بچت مشکل داره لباس میخریدم میگفت سایز صفر بخر بچت ریزه اون همه من لباسه سایز صفر خریدم بچم دنیا اومد چهار کیلو بود همه رو دادم به کسی تا 9 ماهگی اصلا زیاد مشخص نبود حامله ام فقط ماه آخر یکم شکمم زده بود بیرون

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
2809