2777
2789
عنوان

حسادت شدید دخترم

167 بازدید | 11 پست

من دوقلو دارم یه دختر یه پسر پسرم خیلی دل نازک و ضعیفه دخترم تو دعواها همش زوره 

میزنه پسرم رو شدید 

منم گاهی مجبورم ازش دفاع کنم گاهی سر دخترم شدید داد میزنم از من خیلی بدش میاد و به شدت به باباش علاقه داره میترسم ازم متنفر بشه به مرور خیلی پسرم میزنه همش گریه همش کتک کاری درمونده شدم کلاس اول هستن 

چرا میزنه پسرتو... چه خواهریه

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جای اینکه دخترتو بزنی 

پسرتو یکم مرد تر بار بیار 

مشکل از شماست 

دخترت قوی و فعاله و مشکل از پسرتونه 

شما داری اون یکی هم که خوبه رو بدبخت می کنی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

سعی کن چند بار الکی ام شده از دخترت دفاع کنی اون بچست وقتی تو اینطوری باهاش رفتار میکنی چرا باید فکر کنه دوسش داری 

گاهی  فقط برا اون ی هدیه بخره 

بزار پسرت دوبار کتک بخوره وقتی ببینه کسی ازش دفاع نمیکنه خودش یاد میگیره یه حرکتی کنه 

سعی با باباش صحبت کنی اگرم قراره دفتعی کنه از پسرت اون این کارو کنه و تو  از دخترتون دفاع کن البته میگم گاهی اوقات نه همیشع

اینجوری جای دختر و پسر تو خونه شون عوض میشه😂

ن خب پسرشو قوی بار بیاره 

بزاره دخترش همینطوری بمونه

الان ۹۹ درصد دخترا رو نگاه همه ضعیف و ترسو 

پسرا گرگ شدن 

بنظرم ایشون اجازه بده جفتش قوی بار بیان

ن خب پسرشو قوی بار بیاره بزاره دخترش همینطوری بمونهالان ۹۹ درصد دخترا رو نگاه همه ضعیف و ترسو پسرا گ ...

کاملا موافقم

قبولی شما را به عنوان ریاست  ایلات متحده آمریکا تبریک میگم(یکم نمک بریزم😂)

کاملا موافقمقبولی شما را به عنوان ریاست ایلات متحده آمریکا تبریک میگم(یکم نمک بریزم😂)

من فقط تایلند رو میخوام چون خرابا شانس دارن پس برم اونجا کسی کاری ب کسی نداره اگه برم امریکا همش تف و نفریته😂😂😂😂😂😂