اینکه برای اینکه حساب کنی دوره پریودت و سیکلت چند روزه هست باید از روز اول پریود قبلیت تا روز اول پریود جدیدت بشماری و ببینی چند روزه ،،،من تازه بلد شدم😐😐هیچوقت نمیدونستم کی پریود میشم ،فقط میدونستم ماهی یکبار پریود میشم،،،،اینم چون الان تو اقدامم زیاد مطالعه میکنم در این باره🤣🤣 و اینکه من طولانی ترین سیکل رو دارم ینی۳۵روز✋🤣شما چطور میدونستید؟سیکلتون چن روزه است؟؟
حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پس فردا موعدمه اگر پریود نشدم شنبه میرم آزمایش،ایشالله که باردارم 🥺
حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم
من ۲۱روزه و اینام تقریبا تو همین نی نی سایت و نت اینا یاد گرفتم
ایول چقد خوبه ۲۱روز
پریود که میشدیم مامانم یه دونه تقویم کوچولو برامون میخریدند
روز اول پریودی رو توش مینوشتیم
و اینجوری من میدونم از ۱۶ سالگی کی پریود شدم و سیکلم ۲۸ روزه بود
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
مننم هیچ وقت نمیدونم کی پریود میشمیه بارم بگو چه طوری حساب کنیم🤣
🤣🤣🤣آخرین روزی که پریود شدی کی بوده؟ همونو بشمار از روز اول تا روزی که دوباره پریود شی ،،،