خودم میگم کاش میشد یکبار دیگه برم خونه ی پدرم و در و باز کنم ببینم نشسته رو مبل 💔💔 فقط یکبار دیگه صداش و بشنوم، بغلش کنم، ببوسمش 😭😭
میشه لطفاً یه فاتحه واسش بخونید؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الهی جایگاهشون بهشت باشه و قلب شما و خانواده در آرامش
محال نمیدونم
ولی دوست داشتم از این به بعد فقط آرامش باشه بیش از اندازه کافی رنج بوده
برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریمکاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها کهجون میدن👎برای لایک و پست و تاپیکو تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیکهای منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچهمچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری کهناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها ومانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام وناهارا چی دارین/وجمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسوکمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیکزدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها وکاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی کهپر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️
چرا؟ کاری هست که دلت میخواد برگردی و تکرارش کنی یا انجامش ندادی و انجامش بدی؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کاشکی میشد برای یه بارم که شده فکر های ذهنمو زندگی میکردم
حتماً میشه ناامید نباش