2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته و آیودی

517 بازدید | 61 پست

من پارسال شوهرم بهم خیانت کرد خلاصه بعد چندماه قهر اومد گفت برگرد منم با اینکه خیلی خورد شده بودم و تو بغل دختره تو ماشین دیده بودمش بخاطر دختر ۳ سالم برگشتم و تصمیم گرفتم پول جمع کنم کمی بچم بزرگ شد بذارم برم چون خودمم بیست و خورده ای سن دارم گفتم یک عمر پیش آدم خیانتکار نباشم خلاصه آیودی داشتم و نخش هم قبلا افتاده بود از ترسم که حامله نشم هر دوماه چک میکردم آخرین بار که چک کردم رفتیم مشهد و من اونجا خیلی از امام رضا خواستم بهم یجوری که خودش میدونه آرامش بده بعد یه شب تو هتل خواب دیدم یه بچه دادن بغلم گفتن بیا این بچه را شیر بده و بعد بیدارشدم و ماه بعد باردارشدم دکتر خیلی تعجب میکرد که با آیودی تکون نخورده چجوری آخه ولی گفت هماتوم بزرگی داری نمیمونه خیلی خواستم سقط کنم اما ازخدا ترسیدم هماتوم دفع شد الان ۵مامه خیلی ناراحت شدم و گریه کردم  آخه چرا خدا من را تو این زندگی پابست کرد من دوست داشتم خودم را نجات بدم

نیلوفر هستم  

همیشه وقتی نمیخایم میشه

منم دوتا دختر دارم و جلوگیری داشتم الان ۳ ماهه حاملم 

خدایا قربون حکمتت

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
ناخواسته پسره؟

۷ هفته ازمایش تعیین جنسیت دادم گفت ۹۸ درصد پسر

فردا سونو دارم انشالله پسر باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای یا امام رضا خوب ارامش بهتر از این واقعا وقتی بچت بغل کنی همه ارامش میگیری ببین چه هدیه قشنگی به ...

همش میگم نکنه توهم دارم که امام رضا بهم داده شاید یه خواب همینجوری بوده 

نیلوفر هستم  
روش جلوگیری چی بود

من ۴ ساله هرشب سر ساعت قرص خوردم و طبیعی 

یعنی جفتش باااااهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۷ هفته ازمایش تعیین جنسیت دادم گفت ۹۸ درصد پسرفردا سونو دارم انشالله پسر باشه

ان شاله عزیزم کدوم آزمایشگاه انجام دادی؟منم این آزمایشو دادم سر دومیم . جالبه ان تی اشتباه بود و آزمایش درست 😀

ان شاله عزیزم کدوم آزمایشگاه انجام دادی؟منم این آزمایشو دادم سر دومیم . جالبه ان تی اشتباه بود و آزم ...

من شهرستان نمونه فرستادن مندل

میشه بگی ب شما ازمایش چی گفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم مندل آزمایش دادم گفت پسره و درست بود ناخواسته ها اکثرا پسرن

خداکنه گلم

فردا سونو دارم 

یه دختر داری یه پسر؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809