بچه ها من پارسال تو عروسی از دختر دایم شپش گرفتم پسر دو هام هم دچار شدن که خیلی کوچیک هستن هر کاری گفتن کردم تا دیگه نبودن تا بعد این که ۴ ماه بعدش بازم شپش شدم سر خودمو باز همون راه رو رفتم ولی سر بچه هامو کچل کردم بازم چند ماه نبودن اصلا امروز بازم سر پسر ۱۸ ماهم دوباره دیدم خیلی خیلی ریز هستن ولی خب هستن سر خودمو هم دیدم اره هستن انگار بازم رفتم دکتر دار داد شامپو داده ولی میگه اگه کسی نباشه که رشک ها رو از سرت بیرون نیاره بعد چند ماه ممکنه بازم برگردن حتی اگه یدونه مونده باشه خب من کسی نیست به سرم نگاه کنه الان چه خاکی بر سرم بریزم اینا گم بشن حتی به فکرم رسیده از نفت استفاده کنم شاید واقعا جواب داد حتی از قطره هم گرفتم استفاده کردم تو دیوار ولی بی فایده
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من چند سال پیش گرفتم یادم نیست دومین بار چند دوز بعد لاید شامپو بزنی
♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش. |نیکلا تسلا|
دفعه بعد برو رنگ بخر کل سرتو رنگ بزار یه دونه هم نمیمونه
فاصله اشون حداقل یه هفته هست حتی بیشتر
♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش. |نیکلا تسلا|
هفته ای بار نفت بزن با شونه دندونه ریز شونه کن روغن زیتون خوبه بزنی شونه کنی باشونه حتی رشکاشم لیز میخورن میان بیرون دخترم اول مدرسه گرفت منم گرفتار شدم چندروزه خبری نیست ولی دوسه روز یه بار روغن میزنم شونه میکنم چیزی باشه درمیاد فعلا که نیستش نمیدونم اینا از کجا پیداشون شد هیچی از قدیما نمونده جز شپش😐