2777
2789

یه دوستی داشتم دوران ابتدایی که تا دبیرستان با هم بودیم ،کنکور با هم دادیم اون فرهنگیان قبول شد ولی تو مصاحبه رد شد دیگه درس نخوند ولی من رفتم دانشگاه و لیسانسو گرفتم دیگه از اون موقع با هم ارتباطی نداشتیم تا چند وقت پیش تو خیابون دیدمش ،گفت تصمیم داشتم پشت کنکور بمونم ولی دیگه انگیزه نداشتم و رها کردم ،چند سالی تو خونه بودمو الان یک سال و نیمه دوره های ارایشگری رو دارم میگذرونم و میخوام ارایشگر بشم و سالن بزنم و از این حرفا ،خیلی عالیه واقعا از ۴سال وقت گذاشتن برای لیسانس گرفتن خیلی بهتره ،البته رشته هایی که آینده تضمین شده ندارن منظورمه ،از نظر من فقط رشته های شاخه پزشکی و فرهنگیانه که فقط آینده تضمین شده داره بقیه رشته ها یا بستگی به شانس داره یا پارتی ،بنابراین اگر وقتمونو بذاریم و تو حیطه  اشپزی و خیاطی و فنی و آرایشگری بذاریم بازدهی بالاتری داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نظرم اینه خیلی عاقله همون پولی که قراره خرج دانشگاه بشه داده برای اینده شغلی

ببینید درس خوندن خیلی خوبه کلا آدم راحتتر زندگی می‌کنه و ذهنش بازتر میشه ولی کسی که پول واسش مهمه با درس به پل زیادی نمیرسی

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

من مخالفم در هر حالتی اگر شرایطش هست ادامه تحصیل بده

تحصیلات خوبه منم منکرش نمیشم ولی بهتره ادم به شکل یه تفریح بهش نگاه کنه ،نمیدونم ححالا دیدگاهم درسته یا نه ولی من خودم رفتم لیسانس گرفتم اخر شغلای داغونی که حقوقشون پول کرایه تاکسیمم نمیشه پیدا میشه برام

تحصیل فقط برای تضمین اینده شغلی نیست!

قرار گرفتن تو محیط دانشگاه ، ارتباط برقرار کردن با ادمای باسطح تحصیلات بالاتر که دغدغشون کسب اطلاعات و بهتر زندگی کردن هست و.... اینا چیزایی هستن که بیرون از دانشگاه پیداشون نمیکنی . بالاخره بین ۱۰۰ تا استاد ، ۵ تاشون ادم حسابی درمیان . فرض کن با ۵ تا ادمی آشناییت پیدا میکنی که هم ادم حسابین و واسه خودشون کسین ، هم سطح فکریشون بالاست .اینکه ۴ سال از بهترین سالای عمرتو بین پزشکا و اساتید دانشگاه ها و دانشجو ها و توی یه محیط اکادمیک و سالم بگذرونی و بعدش کم کم با کسب تجربه وارد بازار کار بشی اصلا چیز بدی نیست. فرصت برای ورود به بازار کار زیاده( البته بسته به شرایط شخصی و خانوادگی فرق میکنه ) بعدشم دانشگاه رفتن هدر دادن ۴ سال عمر نیست . خدایی یه سریا یه جوری میگن عمرمون تو دانشگاه رفت انگار اگه اون ۴ سالو دانشگاه نرفته بودن الان اسپیس ایکس مال اینا بود !

چی بگم شاید شما درست میگید

من درک میکنم حس شما رو 

اینکه ببینی تو مسیر مورد تایید جامعه رو رفتی ، ولی اون دوستت که راه دیگری رو امتحان کرده الان از نظر مالی بالاتره واقعا سخته . حقیقت اینه که دانشگاه رفتن خیلی هم برای پیدا کردن شغل پر درامد روش خوبی نیست چون راه های خیلی سریعتر و بهتری وجود داره . ولی به نظرم با این وجود بازم دانشگاه رفتن ارزششو داره . ۴ سال زمان میذاری و از نظر فکری رشد میکنی، کمکت میکنه بتونی روش های مختلف زندگی رو ببینی و بهتر در اینده انتخاب کنی ، پخته تر بشی و... . بیشتر باید به ارزش معنوی و علمیش توجه کرد تا مادیش  ❤️

من درک میکنم حس شما رو اینکه ببینی تو مسیر مورد تایید جامعه رو رفتی ، ولی اون دوستت که راه دیگری رو ...

اره خب الان اعتماد به نفس و جرئت و جسارت من نسبت به اون بیشتره چون تو یه جامعه بزرگتر قدم گذاشتم و خواه و ناخواه با آدمای تحصیل کرده ارتباط پیدا کردم ،یسری چیزای جدید یاد گرفتم ،خدارا شکر امیدوارم در هدایت به سمت پیشرفت برای من و امسال من که تو دنیای گمراهی گیر کردن باز شه

2810