یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین متاسفانه میدزدن دو راه داره یا ازش توله کشی میکنن اگر نژاددار باشه و نژاد خیلی خاصی داشته باشه یا هم که خب میفروشنش به آدمای دیگه که بازم مشخص نیست چه خانوادهای میان این سگ رو پول میدن میخرن میبرن و به خاطر چی میخرن میبرنش شاید اصلاً اون خانواده هم که میان میخرنش به خاطر توله کشی باشه دیگه در هر صورت شرایط خیلی بدی رو برای اون سگ فراهم میکنند به خصوص که از نظر روحی خیلی بهش فشار وارد میشه چون از خانوادهاش عملاً میگیرنش میبرنش
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اوست کوروش .پسر بهشت در اوستا .سیروس در تورات .سایروس در انجیل . ذوالقرنین در قرآن کریم..من زادگاهه کوروشم.. آزاده ای پر شورشم.. من شهر پاک آرشم. خون رگ سیاوشم.. از غرب از ماد امدم.. از گلشن داد آمدم. من شیر زن پارسم... موج خلیج همیشه فارسم.. ارژنگ پاک مانیم.. من پارتم اشکانیم.. من شاه بیت خاورم