2777
2789
عنوان

مامانای نی نی دار

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 28 پست
بچه سینه راست رو نمیگیره چون عادت کرده به پهلوی راست خودش بخوابه و سینه سمت چپ رو بگیره و شیر بخوره ...

نه عزیزم من به دو طرف میخوابونم دخترم رو

هردو ساعت ک شیر میخوره جابجا میکنم یه بار از پهلوی راست یه بار چپ

امروز فقط سینه راست رو نگرفت ک خداروشکر شب گرفت و یه دور شیر خورد

بذار رژیم رو هم بگم شاید فردا نتونم به سایت سر بزنم رژیم پروتیین گاوی اینطوریه که محصولات گاوی به کل ...

من لبنیات رو کامل حذف کردم

اما چون نمی‌دونستم حساسیت ب پروتیین گاوی داره کلوچه و شیرینی خوردم این چندوقت

بمیرم برا دخترم. من اگه کامل این محصولات رو حذف کنم دخترم زیاد شیر میخوره و وزن میگیره؟ پس این چند وقت خیلی اذیت بوده😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایم آلرژی پروتیین گاوی چیه؟؟؟من دیروز متوجه شدم وقتی به دکتر گفتم رگه خون داشت گفت آلرژی ب پروتیین ...

مدفوع بلغمی و شل تر از حالت عادی ، بی قراری زیر سینه و بدسینگی کردن ، خون توی مدفوع ، اگزما اینا علایم بچه من بود 

ممکنه الان بچه ت همه علایم رو نداشته باشه و یکی دو تاش باشه ولی اگر رژیم نگیری علایم هم بیرون میزنن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
من لبنیات رو کامل حذف کردماما چون نمی‌دونستم حساسیت ب پروتیین گاوی داره کلوچه و شیرینی خوردم این چند ...

دقیقا همینطوره وزن گیریش عالی میشه 

اگر شک داری به تشخیص دکتری که بردی ، ببرش متخصص آسم و آلرژی اطفال اگر تهرانی دکتر محمد قره گوزلو دکتر خوبیه 

ولی خون توی پوشک دو تا دلیل می‌تونه باشه یا آلرژی یا زخم بودن سینه ت و خوردن خون سینه ت 

اگر سینه ت شقاق نداره آلرژیه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
2805
نه عزیزم من به دو طرف میخوابونم دخترم روهردو ساعت ک شیر میخوره جابجا میکنم یه بار از پهلوی راست یه ب ...

خب پس خدارو شکر تک سینه نشده بچه 

مدفوع بلغمی و شل تر از حالت عادی ، بی قراری زیر سینه و بدسینگی کردن ، خون توی مدفوع ، اگزما اینا علا ...

🥲😓

اونوقت کی خوب میشن؟

یعنی شش ماهگی هم نباید بهشون لبنیات  بدیم؟

تو نت زده ۸درصد کل نوزادای دنیا این آلرژی رو دارن. اینقدر تو ایران زیاده اونوقت

می‌دونی چرا این آلرژی براشون ایجاد میشه؟

🥲😓اونوقت کی خوب میشن؟یعنی شش ماهگی هم نباید بهشون لبنیات بدیم؟تو نت زده ۸درصد کل نوزادای دنیا این ...

چون زیر سه ماه علایم بروز داده شده زیر یک سال خوب میشه اگر علایم بالای سه ماهگی بروز میداد تا چهار پنج سالگی گرفتار بودی خدا رو شکر کن واقعا بعضی بچه ها به لاکتوز شیر مادر هم آلرژی دارن تصورشو میتونی بکنی ؟ دوست من بچه ش اینطوری بود نه شیر مادر میشد بهش داد نه شیر خشک معمولی و چون شیر خشک مخصوصش به تلخی میزد اصلا بچه تمایلی نشون نمی‌داد یک سره گریه میکرد از گرسنگی هر جا سختت شد بگو خدایا شکرت که میتونم شیر خودمو بهش بدم 

اگر تا شش ماهگی خوب نشده باشه نه نباید بهش لبنیات بدی شیر خودت رو میتونی بدی فرنی رو با اب میتونی بپزی و بعد با شیر خودت ترکیب کنی حتی توی دارو ها هم محدودیت داره دقت کن به همه چیز ، مثلا اگر بچه اسهال شده باشه نمیتونی بهش پودر گاسترو فیکس بدی چون شیر گاو توش هست 

عزیزدلم ممنون بابت توضیحاتتاگه موردی نداره درخواست دوستی بدم گمت نکنم اگه سوال داشتم ازت بپرسم💐

خواهش میکنم بله عزیزم 🌹

🥲😓اونوقت کی خوب میشن؟یعنی شش ماهگی هم نباید بهشون لبنیات بدیم؟تو نت زده ۸درصد کل نوزادای دنیا این ...

من فکت علمی برای این حرف ندارم ولی سر پسرم موقع زایمان بهم آمپول فشار زدن میگن یکی از عوارض آمپول فشار می‌تونه آلرژی باشه 

آمپول ها و داروهای حین بارداری هم می‌تونه باشه من آسپرین و شیاف و آمپول‌ پرولوتون و آمپول بتامتازون زده بودم 

من فکت علمی برای این حرف ندارم ولی سر پسرم موقع زایمان بهم آمپول فشار زدن میگن یکی از عوارض آمپول فش ...

سلام عزیزم.خوبی؟

میگم نوزاد ی ماهه سرفه کنه، علتش چیه؟

گاهی حین شیرخوردن سرفه می‌کنه ، یا چند دقیقه بعد از اینکه شیر خورد و سیر شد.

همیشه نیست این حالت

مثلا امروز ی بار حین شیرخوردن سرفه کرد یه بار سه چهار دقیقه بعد شیر خوردن

یعنی رفلاکس داره؟