2777
2789

حتی اگه برنامه هاتم خودکار اپدیت شن انقدر مصرف نمیشه فیلم میلم میبینی خواهر

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

برو تو تنظیمات گوشیت ببین چه برنامه هایی بیشترین استفاده از نت رو دارن اونا رو محدود کن نت نخورن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
حتی اگه برنامه هاتم خودکار اپدیت شن انقدر مصرف نمیشه فیلم میلم میبینی خواهر

ن بابا اصلا هیچی باز نمیکنم باهاش نمیرسم استفاده کنم پیام میاد ک ۸۰ درصدش تموم شده

چون‌نی‌نی‌سایت‌خیلی‌تبلیغ‌داره.هر‌پست‌که‌میذاری‌یکبار‌صحفه‌بروزمیشه‌و هر‌بار‌۱۲‌مگابایت‌میره‌رو‌هوا

اصلا کم میام نی نی سایت حالا یکشنبه ۱۰ گیگ زدم خوابیدم بیدار شدم دیدم پیام اومده ۸۰ درصدش تموم شده

برو تو تنظیمات گوشیت ببین چه برنامه هایی بیشترین استفاده از نت رو دارن اونا رو محدود کن نت نخورن

ی بار زده نقطه اتصال در حالی ک نقطه اتصالو من اصلا روشن نکردم ی بار میزنه تلگرام ک من دو روزه بازش نکردم

چند روز نت نخر مثلا یه هفته بعد بخر ببین درست میشه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
2809